Backdrop

Assembly Summer 2023

Tulossa
Assembly Summer 2023 logo
Aika
03. — 06.08.2023
Paikka
Messukeskus, Helsinki
Liput
www.tiketti.fi
Tapahtuma alkaa
138:22:03:02
ASMS23

Jaa

Koe Suomen suurin pelifestari ja tule nauttimaan peleistä, digitaalisesta taiteesta, yhdessäolosta, ja uusimmista laitteista!

Kesä ja Assyt! Mikäs sen parempi combo! Assemblyilla pelataan, tavataan kavereita, seurataan monipuolista ohjelmaa, osallistutaan itse aktiviteetteihin ja kisailuihin, sekä tutustutaan näytteilleasettajien osastoihin, shoppaillaan ja koetaan uutta.

ASSEMBLY Summer 2023 -tapahtuma tarjoaa tuttua assytunnelmaa ja -ohjelmaa, joka tuo tuhansia kävijöitä Helsingin Messukeskukseen vuodesta toiseen. Elokuun festivaalissa tullaan näkemään Suomen suurin LAN-alue, useita ohjelmalavoja, korkeatasoisia esport-turnauksia, demoskene-ohjelmaa, kiinnostavaa seminaarisisältöä, vaikuttajia ja striimaajia, monipuolista viihdettä, kilpailuja ja aktiviteetteja sekä monipuolinen EXPO-alue.

Lippuja on kahdenlaisia: konepaikkalippuja ja kävijälippuja. Konepaikkalipulla saa sisäänpääsyn lisäksi oman pöytäpaikan LAN-alueelta, ja kävijälipulla saa sisäänpääsyn tapahtumaan valittuina päivinä. Ilman omaa pelikonetta tapahtumaan osallistuville on luvassa paljon tekemistä jokaisena päivänä kuten pelaamista eri muodoissa.

Tapahtuma on turvallinen ja sopii kaikenikäisille peli- ja digikulttuurista kiinnostuneille. Tapahtumassa työskentelee 24 h/vrk järjestyksenvalvojat, ensiapupäivystäjät sekä häirintäyhdyshenkilöt. Assembly on päihteetön ja ikärajaton tapahtuma. Suositusikäraja ilman vanhempiaan saapuville lapsille on 13 vuotta. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät sisään veloituksetta aikuisen seurassa.

Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan kevään aikana. Osa lavoilla esitettävästä peliviihteestä on kielletty alle 16-vuotiailta katsojilta.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneita ovat Jimm´s, Gigantti, Agon by AOC sekä Mad Croc.


Lisää aiheesta Assembly Summer 2023

EventsASMS23
Assembly Summer 2023 lipunmyynti alkoi – tartu EARLY NERD -tarjoukseen!
ottojahnukainen ASMWINTER 2023 20230225-1818-6
Assembly Summer 2023 lipunmyynti alkoi – tartu EARLY NERD -tarjoukseen!
17.03.2023

17.03.2023

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop