Backdrop
  • Influencer seats
Pelaaminen

Jaa

Influencer seats

Torstai—Sunnuntai, 3.—6.8.2023

ASSEMBLY Summer 2023

Osta liput

Täyden palvelun konepaikat vaikuttajille!

Winter 2023 -tapahtumasta tutut Influencer-seatit tekevät paluun:Assembly yhdessä Jimm’s PC storen kanssa tarjoaa eksklusiivisen-elämyspaketin yhteensä kymmenelle vaikuttajalle kavereineen. Tällä kertaa alue on entistäkin parempi ja parhaalla mahdollisella paikalla päälavan edessä.

Kesätapahtuman vaikuttajat ovat nyt valittu. Tutustu ASSEMBLY Summer 2023 -tapahtuman Influencer Seats -paikoille saapuviin vaikuttajiin ja tule moikkaamaan heitä myös paikan päälle. Luvassa on hassuttelua, huisia aktiviteetteja sekä paljon muuta mielenkiintoista puuhaa koko tapahtuman ajan.

Influencerit

NOON&MUUDS

Me ollaan Hanna ja Tiia eli NOON&MUUDS ja tehdään meidän semiasiattomalla tavalla laatuviihdettä someen 😎 Striimaillaan aktiivisesti Twitchiin, tehdään videoita Tubeen ja meiltä löytyy myös kaksi podcastia. Kaikki löytyy nimellä NOON&MUUDS.

Linktr.ee/nuunmuuds

Coflor

Termos! Mä oon Coflor, nykyään pääosin Twitchin puolella hääräävä jantteri vaikka Youtubesta mukava kanava löytyy. Ehkä sinne vielä comeback?

Nykyään kontentti jakautuu pääosin muutaman isomman pelin äärelle, ja nautiskelen siitä mitä pelaan ja lähetän vaikka kilpailullinen oonkin! Mahdollisimman hyvä kaikessa mitä teen mut aina kompuroin maaliviivalla..
Pelaillaan siis esim. Valorantia, Dead By Daylightia tai sitten vaikkapa Only Upin tyylistä peliä. Välillä hauskaakin tylsempiä “iskävitsejä” mukaan! 😉

Youtube.com/coflor
Twitch.tv/coflor
Instagram.com/cofloryt

Gerkko

Moikku!

Oon Jenita, somessa tuttavallisemmin Gerkko. Oon syntyny -93 ja oon ihan kiva tyyppi! Tykkään kissoista, musiikista ja hyvistä videopeleistä.
Pääkanavia on Instagram sekä TikTok, mutta satunnaisesti striimailen ja teen YouTubea.

Instagram.com/gerkko
Tiktok.com/@gerkko
Twitch.tv/gerkko

Iipsuli

Heipsun Hei!

Mun nimi on iipsuli, entinen Miss MP ja nykyisin mut tunnetaan puhuvana papupatana, jonka liveissä harvoin hiljaista hetkeä pääsee kokemaan 🤪

On huikeeta päästä olemaan jälleen mukana Assembly-tapahtumassa ja mut pääsee tapahtuman aikana bongaamaan influseteiltä sekä myös lavalta juontelemasta 😎

Nähdään hei Assyilla 🔥

Twitch.tv/iipsuli
Instagram.com/iipsulii
Tiktok.com/@iipsuli_
Tiktok.com/@iipsulii

JayEm

Vuonna 2011 YouTube-pelivideoiden tekijänä aloittanut monen pelin närhimies, jonka sydän sykkii muun muassa Overwatchille, Kingdom Heartsille ja Raymanille. Vuosien saatossa, ylä- ja alamäkien kautta meillä on muodostunut mukava yhteisö, johon kaikki kivat ovat tervetulleita 😊

Youtube.com/JayEmPlays
Twitch.tv/jayemplays
Tiktok.com/@jayemplays
Twitter.com/jayemplays
Instagram.com/jayemplays

JuhoFlow

Moikka moi, oon JuhoFlow ja teen hauskoja videoita halki somen. Mut tunnistaa viihdyttävistä sketseistä ja koukuttavista sarjoista. Assyilla tulen näyttämään hulvattomat pelitaitoni teille seuraajille!

Pidä silmällä YouTube kanavaani Juho Flow, sillä sinne pompahtaa varmasti hauskaa sisältöä Assyilta!

Tiktok.com/@juhoflow
Youtube.com/juhoflow
Instagram.com/juhoflow

LojoNorth

Morjesta!

LojoNorth on vuonna 2017 aloittanut variety striimaaja ja sisällöntuottaja, intohimonaan viikinki historia ja mytologia. Kanavalla pelataan erilaisia pelejä genrestä riippumatta. Lojo tunnetaan myös erilaisista hahmoista, jotka vierailevat kanavalla, joista tunnetuin on Tropicon diktaattori El Presidente. Kaikki tehdään pilke silmäkulmassa, roisilla huumorilla ja hauskuus edellä!
Tervetuloa Pohjolaan!

Twitch.tv/lojonorth
Tiktok.com/@lojonorth
Instagram.com/lojonorth

Maiskuuu

Moikka! Oon Marianna aka Maiskuuu, Striimaaja Tampereelta.

Striimailen Twitchissä erilaisia pelejä, mm. Call of Duty Warzone 2, irlissä matkailua ja karaokea. Odotan innolla et tavataan Assyilla, hengaillaan ja pelaillaan yhdessä!
Tuu nykäsee hihasta jos spottailet mua paikan päällä 🤗 Nähdään siellä 😍

Twitch.com/maiskuuu
Instagram.com/maisku__

Mikke

Moi tässä Mikke. Olen aktiivinen assyilla kävijä ja ensimmäisen kerran olenkin käynyt
vuonna 2018. Tällä hetkellä olen intissä ja näissä kuteissa nähdään myös assyilla. Somee
eksyin vuonna 2018 nimimerkillä “Mikkews”. Aloitin tekemällä pelivideoita ja osittain sama
meno jatkuu myös yhä. Sisältöni ei enää painotu peleihin mutta ei niitäkään ole unohdettu
eikä tulla unohtamaan!

Youtube.com/@mikkee
Instagram.com/ytmikke
Tiktok.com/@ytmikke

Muumipaqpa/Edi ja Samppa

Samppa on nousussa oleva tiktokkaaja, joka tekee elämänviisauksia ja hauskoja videoita TikTokkiin. Samppa ja hänen ystävänsä Edi aloittivat tekemään maaliskuussa TikTokkeja ja heidän suosionsa räjähti totaalisesti. He ovat tämän parin kuukauden TikTok-uran aikana saavuttaneet jo paljon seuraajia ympäri Suomea.

Tiktok.com/@muumipaqpa2
Twitch.tv/muumipaqpa
Twitch.tv/nhlplayer87

Pessinen

Hei!
Meitsi on Essi useammin tunnettu pessisenä, tuotan monipuolista sisältöä Twitch-alustalle.
Sisältööni kuuluu jutustelu, ongelmien ratkominen sekä pelailu. Olen myös osana liki viikoittaista podcast-talkshowta.

Twitch.tv/pessinen
Instagram.com/pessinennn
Tiktok.com/@pessinen
Snapchat: pessinenn

Pikkujanica

Twitch.tv/pikkujanica
Tiktok.com/@pikkujanica
Instagram.com/pikkujanica/

Raxuplays

Hei. Minut tunnetaan YouTubessa nimellä RaxuPlays. Olen tehnyt videoita jo monet vuodet ja suurimmat videoni olivat silloin “aikoinaan”. Nykyään olen siirtynyt YouTuben teosta vähän pois ja tehnyt muita asioita, mutta aktivoitumista striimaamisen puolella pitäisi tapahtua! Näistä vanhoista videoista monet minut tunnistaakin ja on edelleen mahtavaa päästä tällaisiin tapahtumiin mukaan. Toivottavasti nähdään Assemblyjen puolella.

Assemblyista tulevat varmasti mahtavat niinkun aina, joten tulkaa pitämään hauskaa!

Youtube.com/raxuplays
Tiktok.com/@raxuplaysog
Instagram.com/raxuuuu_

SupremeJey

Hei kaikki! Täällä tervehtii SupremeJey, 35-vuotias Twitch-striimaaja Varsinais-Suomesta. Olen intohimoinen pelaaja ja digitaalisen sisällön tuottaja. Pelaamisen olen aloittanut jo Nintendo 8-bittisen aikoihin ysärillä ja jatkanut harrastusta innokkaasti näihin päiviin asti. On suuri ilo edustaa RCTIC Stream Teamiä ASSEMBLY Summer 2023 -tapahtumassa. Sisällöntuottamisen lisäksi opiskelen Media-alaa viimeistä vuotta. Perheeseeni kuuluu avopuoliso ja rakas tyttäreni, joiden lisäksi meillä on kaksi sfinx-kissaa. Tehdään näistä Assyista yhdessä ikimuistoiset joista riittää kerrottavaa vielä pitkäksi aikaa. Nähdään elokuussa Assyilla <3

Twitch.tv/supremejey
Tiktok.com/@supremejey
Instagram.com/supremejeyy


Assembly
Footer Backdrop