Backdrop
  • Tietoa meistä

Tietoa meistä

Assembly.org on Assemblyn ylläpitämä digitaalinen media, yhteisö - ja uutissivusto pelaamisesta, esportsista ja digitaalisesta elämäntyylistä kiinnostuneille. Sivustolla julkaistaan uutisia, artikkeleita, videosarjoja, kilpailuja sekä muuta Assemblyn luonteeseen liittyvää sisältöä.

Sivusto keskittyy tarjoamaan uutta ja tuoretta näkökulmaa kohdeyleisölle pelaajien ja harrastajien näkökulmasta, siitä tulee lupauksemme pelaajilta pelaajille.

Assembly-tapahtuma

Assembly on tullut tunnetuksi Suomen suurimpana digitaalisena festivaalina, joka on järjestetty jo lähes 30 vuotta, kaksi kertaa vuodessa. Assembly-tapahtuma on maailmankuulu ja kerää vuosittain lähes 30 000 harrastajaa saman katon alle Helsingin Messukeskukseen. Samanaikaisia tietokone- ja konsolipaikkoja Assembly-tapahtumassa on ollut parhaillaan yli 4000 kappaletta.

Assembly tunnetaan etenkin tietokoneharrastajien tapahtumana, jossa vietetään unettomia öitä pelaten, koodaten, striimaten, osallistuen kilpailuihin, oppimalla uutta ja tapaamalla samoista aiheista kiinnostuneita kavereita. Tapahtuman keskiössä on alunperin demo-kulttuuri joka on edelleen vahvasti edustettuna vuosittaisina kilpailuina ja demoskenen kohtauspaikkana. Assemblyllä on historiansa ansiosta vahva rooli suomalaisen peliteollisuuden osaajien kohtauspaikkana.

Pelaamisen yleistyttyä on pelaamisesta ja etenkin yhdessä pelaamisesta tullut erittäin tärkeä osa Assembly-tapahtumaa. Nykyään valtaosa kävijöistä tapahtumassa tulee juuri pelaamaan ja tapaamaan kavereita joita muuten tavataan verkkopelien yhteydessä tai discord-palvelimilla.

Pelaamisen yleistyttyä on mukaan tullut myös kilpapelaaminen eli esports, ja Assemblyllä on merkittävä rooli Suomessa tapahtuvassa esports-toiminnassa sekä live-turnausten että online-turnausten järjestäjänä. Kilpapelaamista on tapahtumassa tarjolla sekä harrastajille että ammattilaisille, useissa eri peleissä.

Assembly-tapahtuma on erittäin suosittu ja kiitetty kävijöiden keskuudessa ja sen mahdollistaa runsas aktiivisten vapaaehtoisten joukko jonka toiminnasta voit lukea lisää täällä. Tapahtumasivustot kokonaisuudessaan löytyvät osoitteesta party.assembly.org.

Assembly-kävijöitä on muodostunut myös tiivis yhteisö joita haluamme palvella myös tapahtumien ulkopuolella jonka johdosta olemme lanseeranneet Assembly.org-sivuston.

Yhteisö

Osana Assembly.org-sivustoa toimii yhteisö jossa järjestetään kilpailuja ja arvontoja sivustolla kävijöille. Yhteisö perustettiin vuoden 2018 lopulla ja sai ensiaskeleensa Winter 2019 -tapahtumassa. Tämän jälkeen yhteisö toimi Telia Esports Series -nimen alla osoitteessa teliaesportsseries.com vuoteen 2022 asti. Nykyään yhteisö on vain osa Assembly.org-sivustoa. Liittymällä yhteisöön pääset metsästämään loottia eli palkintoja lootbokseista.

Lootboksit

Lootboksit ovat digitaalisia yllätyslaatikoita, joista voit saada palkintoja. Lootbokseja ansaitaan erityisillä koodeilla, joita löytyy lähetyksistämme, somesta, ja verkkosivuilta. Koodit ovat voimassa vain lyhyen ajan, joten toimi nopeasti, kun löydät koodin. Pääset avaamaan lootbokseja rekisteröitymällä sivustolle. Kunkin lootboksin koodin voi käyttää vain kerran. Laatikoiden avaaminen on ilmaista.

Assembly Organizing Oy

Assembly Organizing Oy on osa Telia-konsernia. Yritys keskittyy Assembly-tapahtuman tuottamiseen, Assembly.org-sivustoon, sekä esports-ja muiden digitaalisten sisältöjen suunnitteluun ja tuotantoon, tunnetuimpana Telia Esports Series. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat brändit jotka tuottavat omia e-urheilukokonaisuuksia tai haluavat tavoittaa pelaajayleisön relevantilla sisällöllä oikeissa kanavissa, oikeiden pelimaailmasta tunnettujen vaikuttajien avulla.

Kumppanuudet / Mainostajalle

Assembly tarjoaa kattavan uuden ajan median pelaajayleisöstä kiinnostuneille brändeille. Assembly.org-sivusto, yhteisö, sosiaalisen median kanavat, Assembly- tapahtumat sekä Telia Esports Series e-urheilusarjat yhdessä muodostavat suomen johtavan peli- ja esports- mediakokonaisuuden. Yhdistettynä luovaan sisällöntuotantoon voimme tarjota markkinassa ainutlaatuisen ratkaisun tavoittaa yleisö. Ota yhteyttä partnersalesassembly.org ja kerromme mielellämme lisää.

LOOT FAQ

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset lootbokseista.

Mitä ovat lootboksit ja miten ne toimii?

Lootboksit ovat livestriimeistämme löytyviä yllätyslaatikoita, joista voit saada palkintoja. Lootbokseja ansaitaan erityisillä koodeilla, joita löytyy lähetyksistämme, somesta, ja verkkosivuilta. Koodit ovat voimassa vain lyhyen ajan, joten toimi nopeasti, kun löydät semmoisen. Pääset avaamaan lootbokseja rekisteröitymällä sivustolle. Kunkin lootboksin koodin voi käyttää vain kerran. Onnea metsästykseen!

Kuka voi saada lootbokseja?

Kaikki voivat lähettää lootboksin koodin ja ansaita laatikon, mutta vain rekisteröityneenä käyttäjänä voit avata sen. Älä huoli, pyydämme sinua rekisteröitymään syöttäessäsi ensimmäisen koodisi. Assemblyn yhteisöön liittyminen on ilmaista ja vaivatonta.

Mitä ovat kolikot ja miten niitä saa?

Kolikot ovat Assemblyn yhteisön valuutta. Kolikoilla voit käyttää sivuston eri toimintoja, kuten Shoutboxia eli chattiä ja lähettää kysymyksiä studioon Ask Casters -toiminnolla. Eri toiminnot maksavat eri määrän kolikoita. Lisää tapoja kuluttaa kolikoita on tulossa! Tienaa kolikoita rekisteröitymällä ja avaamalla lootbokseja.

Miten otteluiden veikkaa voittajaa toimii?

Jokaisessa ottelussa on toiminto nimeltä Veikkaa voittajaa. Sillä rekisteröityneet käyttäjät voivat arvata ottelun lopputulosta ja saada palkintoja mikäli veikkaus meni oikein. Voit valita voittajan heti kun ottelussa on kaksi ottelijaa aina siihen asti kun ottelun on määrä alkaa. Veikkaaminen maksaa kolikoita, mutta oikein arvatessasi saat seuraavana yönä erikoisen lootboksin tilillesi.

  • Tietoa meistä

AssemblyTelia
Footer Backdrop