Backdrop
  • Kaikkien Summer 2023 -kilpailujen tulokset ja kävijäkysely – vastaa ja voita!
mikaelpeltomaa-asmsummer2023-265
EventsASMS23

Jaa

Kaikkien Summer 2023 -kilpailujen tulokset ja kävijäkysely – vastaa ja voita!

sunnuntaina 6. elokuuta 2023

Katso compojen, cosplayn, e-urheilun ja pelaamisen tulokset ja anna meille palautetta Assembly Summer 2023 -tapahtumasta.

Mainos
Mainos

Helsingin Messukeskuksessa 3.-6. elokuuta 2023 järjestetty Assembly Summer 2023 -tapahtuma on päättynyt. Ohjelmisto oli tällä kertaa erittäin laaja, kun Assemblyn ja kumppaneiden tuottamaa laatuohjelmaa nähtiin jopa neljällä eri ohjelmalavalla ja lukuisissa aktiviteettipisteissä. Konepaikkahalli oli myyty ääriään myöten täyteen, joten tunnelma oli näillä partyillä katossa! Suuri kiitos kaikille osallistujille.

Tapahtumassa järjestettiin myös useita kilpailuja sekä totisin että kevyin ottein. Digitaalisen taiteen kilpailut eli compot ovat Assemblyn yksi odotetuimmista ohjelmanumeroista. Niiden lisäksi kisattiin cosplatyssä, eri e-urheilulajeissa, ja harrastelijoiden kesken eri tietokone- ja konsolipeleissä.

Compot

Alla Demo compon voittaja: The Legend of Sisyphus by Andromeda Software Development

Katso kaikki compojen tulokset julkaisustamme assembly-summer-2023-competition-winners.

Cosplay

Katso cosplayn tulokset assembly-summer-2023-cosplaykilpailun-tulokset.

Coolest

Löydät coolest compojen tulokset julkaisussamme coolest-compojen-tulokset-summer-2023

E-urheilu ja pelaaminen

Ammattilaispeleissä Summer 2023 -tapahtumassa oteltiin Counter-Striken suomenmestaruus, sekä Assymylly-turnauksessa Super Smash Bros. Ultimate, Guilty Gear -Strive-, Tekken 7, ja Street Fighter 6 -kisat. Kevyempiä konepaikoita pelattuja Casual-kisoja oteltiin useissa peleissä. Katso kaikki pelaamisen tulokset sivulta e-urheilun-ja-pelaamisen-tulokset.

Kuvagalleria

Tapahtuman aikana Assemblyn PhotoCrew otti paljon hienoja kuvia. Katso kaikki kuvat kuvasivustolta assembly.galleria.fi ja tutki bongaatko itsesi otoksista!

Kävijäkysely - vastaa ja voita paikat Winteriin!

Voit auttaa Assemblyä kehittymään vastaamalla Summer 2023 -tapahtuman kävijäkyselyyn. Vastaamalla osallistut arvontaan, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi standard-konepaikkaa sekä viisi koko viikonlopun kävijälippua Assembly Winter 2024 -tapahtumaan helmikuussa 2024.

Vastaa kyselyyn täällä: https://go.asm.fi/palaute. Kiitos!

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop