Backdrop
  • ASSEMBLY Winter 2024 -lipunmyynti on käynnissä – nappaa nyt Early Nerd tarjous!
Assembly Winter 2024 Early Nerd

Assembly Winter 2024 Early Nerd

Yleinen

Share

ASSEMBLY Winter 2024 -lipunmyynti on käynnissä – nappaa nyt Early Nerd tarjous!

Thursday, September 21, 2023

Assembly Winter 2024

ASSEMBLY Winter 2024 -lipunmyynti on alkanut! Nappaa konepaikkasi Early Nerd -alennuksin jo tänään ja pääset valitsemaan parhaat paikat instanttina!

Hiihtolomaviikolla järjestettävän nelipäiväisen ASSEMBLY Winter 2024 -tapahtuman lipunmyynti on käynnistynyt Early Nerd -tarjouskampanjalla torstaina 21. syyskuuta. Kampanjan aikana voit hankkia liput alennettuun hintaan ja pääset valitsemaan heti haluamasi konepaikan! 

 

Pelaamisen festivaali juhlistaa digitaalista kulttuuria ja yhteisöjä

Assembly on Suomen suurin pelaamisen ja digitaalisen kulttuurin festivaali, jossa nähdään Suomen suurin LAN-alue, creator-ohjelmaa, avoin pelialue Assygames, esport-turnauksia sekä eloisa ja vetovoimainen EXPO-alue, jonka kumppaneiden osastoilta löydät ainutlaatuisia assytarjouksia muun muassa pelilaitteista, pääset tutustumaan uusimpiin peleihin ja teknologiaan sekä osallistumaan peliaktiviteetteihin ja turnauksiin. Ohjelmassa on myös suuren suosion saavuttanut cosplay-kilpailu.

Assemblyilla pelataan, tavataan kavereita, seurataan monipuolista ohjelmaa, osallistutaan peliturnauksiin ja aktiviteetteihin sekä tutustutaan näytteilleasettajien osastoihin. Kaiken keskiössä on pelaaminen ja yhdessäolo samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten seurassa.

 

Tule sellaisena kuin olet, koneen kanssa tai ilman

Tapahtumaan myydään kahdenlaisia lippuja: konepaikkalippuja ja kävijälippuja päivä- tai viikonloppukävijöille, jotka eivät tuo mukanaan omaa konetta. Konepaikoille voit tuoda mukanasi tietokoneen tai pelikonsolin.

Ilman omaa pelikonetta tapahtumaan osallistuville on luvassa paljon tekemistä jokaisena päivänä: tapahtumassa pääsee pelaamaan vapaasti useilla osastoilla ja erilaisilla pelilaitteilla. Kävijä saa kokea niin retropelejä kuin myös moderneinta teknologiaa.

Tapahtuma on turvallinen ja sopii kaikenikäisille peli- ja digikulttuurista kiinnostuneille. Tapahtumassa työskentelevät järjestyksenvalvojat, ensiapupäivystäjät sekä häirintäyhdyshenkilöt ovat saatavilla tapahtumassa vuorokauden ympäri. Assembly on päihteetön ja ikärajaton tapahtuma. Suositusikäraja ilman vanhempiaan yksin saapuville lapsille on 13 vuotta. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät sisään veloituksetta aikuisen seurassa.

 

Aikainen nörtti lipun nappaa, alennuksella!

Konepaikat ovat myynnissä edullisemmalla Early Nerd -hinnalla vuoden 2023 loppuun asti. Normaalihinnat astuvat voimaan 1.1.2024.

Konepaikkaliput ovat voimassa koko tapahtuman ajan ja sisältävät myös yöpymis- ja peseytymismahdollisuuden. Konepaikkoja on myynnissä seuraavissa kategorioissa: Standard, Premium, Premium K-22 ja Family.

Premium- ja Premium K-22 lippuihin kuuluu aikaisempi sisäänpääsy tapahtumaan ensimmäisenä tapahtumapäivänä sekä pääsy viihtyisään Premium Loungeen, jossa on kahvi- ja snack-tarjoilu koko tapahtuman ajan. Premium K-22-lippu on tarkoitettu yli 22-vuotiaille lanittajille.

Family-konepaikat on tarkoitettu perheille, jotka osallistuvat tapahtumaan yhdessä. Family-paikat sijaitsevat omissa, rauhallisissa pöydissä, joten pääset tapaamaan myös muita tapahtumaan osallistuvia perheitä. Kaikilla perheenjäsenillä tulee olla liput tapahtumaan.

Tapahtuman monipuolinen ohjelma ja aikataulu tullaan julkistamaan loppuvuoden 2023 aikana.

 

Pääset tutustumaan lippukategorioihin Liput-sivulla tai osoitteessa https://tiketti.fi/assembly


Assembly
Footer Backdrop