Backdrop
  • Summer 2023 -lipunmyynti on alkanut – käytä EARLY NERD -tarjous!
Yleinen

Jaa

Summer 2023 -lipunmyynti on alkanut – käytä EARLY NERD -tarjous!

tiistaina 7. maaliskuuta 2023

ASSEMBLY Summer 2023

Tule kokemaan pelaamisen ja digitaalisen kulttuurin juhlaa Helsingin Messukeskuksessa 3.-6. elokuuta.

Tapahtuman lipunmyynti on alkanut tänään perjantaina 17. maaliskuuta! Myynti alkaa Early Nerd -tarjouskampanjalla, josta voit hankkia liput alehintaan ja varmistat itsellesi ja ystävillesi edullisen sisäänpääsyn ja parhaat konepaikat. Early Nerd -lipulla pääset valitsemaan oman konepaikkasi ennen varsinaisen lipunmyynnin alkua!

Assemblyilla pelataan, tavataan kavereita, seurataan monipuolista ohjelmaa, osallistutaan itse peliturnauksiin ja aktiviteetteihin sekä tutustutaan näytteilleasettajien osastoihin. 

ASSEMBLY Summer 2023 -tapahtuman ohjelmassa tullaan näkemään Suomen suurin LAN-alue, useita ohjelmalavoja, korkeatasoisia esport-turnauksia, demoskene-ohjelmaa, kiinnostavaa seminaarisisältöä, vaikuttajia ja striimaajia, monipuolista viihdettä, kilpailuja ja aktiviteetteja sekä monipuolinen EXPO-alue.

Ilman omaa pelikonetta tapahtumaan osallistuville on myös luvassa paljon tekemistä jokaisena päivänä; tapahtumassa pääsee pelaamaan vapaasti usealla osastolla ja erilaisilla pelilaitteilla. Kävijä pääsee kokemaan niin retrolaitteita ja retropelejä kuin myös moderneinta teknologiaa.

 Tapahtumaan myydään kahdenlaisia lippuja; konepaikkalippuja ja kävijälippuja päivä- tai viikonloppukävijöille, jotka eivät tuo mukanaan omaa pelikonetta. Konepaikoille voit tuoda mukanasi joko tietokoneen tai pelikonsolin.

 Tapahtuma on turvallinen ja sopii kaikenikäisille peli- ja digikulttuurista kiinnostuneille. Tapahtumassa työskentelee 24 h/vrk järjestyksenvalvojat, ensiapupäivystäjät sekä häirintäyhdyshenkilöt. Assembly on päihteetön ja ikärajaton tapahtuma. Suositusikäraja ilman vanhempiaan saapuville lapsille on 13 vuotta. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät sisään veloituksetta aikuisen seurassa.

Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan kevään aikana. Osa lavoilla esitettävästä peliviihteestä on kielletty alle 16-vuotiailta katsojilta.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneita ovat Jimm´s, Gigantti, Agon by AOC sekä Mad Croc. 

Early Nerd -kampanjahinnat

Early Nerd -kampanjassa myynnissä olevat lippukategoriat ja hinnat ovat:

  •  Standard-konepaikka 80€ (norm. 95€)
  • Premium-konepaikka 120€ (norm. 135€)
  • Premium K-22- konepaikka 120€ (norm. 135€)
  • Family-konepaikka 80€ (norm. 95€)
  • 4 vrk kävijälippu 40€ (norm. 55€)

Hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksut.

Kampanja päättyy 30 huhtikuuta, jolloin kaikki loputkin lippukategoriat, kuten yhden päivän kävijäliput tulevat myyntiin.

Osta liput

Tartu tarjoukseen ja nappaa aleliput talteen osoitteesta tiketti.fi/assembly


Assembly
Footer Backdrop