Backdrop
  • School of Gaming
School of Gaming Assemblyilla
AktivaatiotExpoPelaaminen

Jaa

School of Gaming

Torstai—Sunnuntai, 3.—6.8.2023

ASSEMBLY Summer 2023

Osta liput

Learning by gaming – maailman innostavin koulu

SOG eli pitkästi School of Gaming nostaa nuorten gamereiden peliharrastuksen seuraavalle tasolle. Koulurakennus sijaitsee internetissä ja kytkeytyy koteihin verkkokaapeleiden kautta.

School of Gamingin pelikasvattajat eli gedut (Game educator) toimivat eräoppaina mitä eriskummallisimmissa peliseikkailuissa, joihin mukaan voi hypätä milloin vain. Oppitunneilla gamerit oppivat hyödyllisiä elämäntaitoja ongelmanratkaisusta ohjelmointiin, pääsevät sukeltamaan SOG:in luomiin pelimaailmoihin, osallistumaan esports-turnauksiin ja tietenkin osaksi turvallista gamer-yhteisöä.

SOG:in pisteellä Assemblyilla on paljon puuhaa kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Pelipakulla SOG kuljettaa Messukeskukseen läjäpäin pelikoneita, joilla voit pelata esimeriksi Minecraftia, Fortnitea, Overwatchia tai Rocket Leagueta. Pääset myös jutskaamaan pelikasvattajien kanssa ja ottamaan osaa erilaisiin kisoihin ja haasteisiin.

Mini-LAN by SOG

SOG järjestää kesäassyilla Mini-Lanit, joihin voi osallistua kaikki pelaamisesta kiinnostuneet 8-14-vuotiaat. Omaa pelikonetta ei tarvitse, mutta sellaisen voi toki tuoda mukanaan. Mini-Lanit pidetään konepaikkapöydässä A9. Mini-Laneilla on oma pelikasvattaja pitämässä huolta gamereista ja järkkäämässä mukavaa lanipuuhaa!

Liput löydät Tiketistä.

Assembly-striimit

SOG striimaaassymeininkejä jokaisena lanipäivänä! Striimit löydät SOG:in YouTube-kanavalta: schoolofgamingsuomi.


Assembly
Footer Backdrop