Backdrop
  • FEL Overwatch Cup (SM)
FEL Overwatch Cup (SM)
Pelaaminen

Jaa

FEL Overwatch Cup (SM)

Torstai—Sunnuntai, 22.—25.2.2024

Assembly Winter 2024

Osta liput

Kyllä, Overwatch tekee paluun Assemblyille ison yleisön eteen! Tammi- ja helmikuun taitteessa pelattava runkosarja johdattaa voittajat Assemblyn lavalle ison yleisön eteen taistelemaan Overwatchin suomenmestaruudesta.

Aikataulu

To 18:00 – 21:00

Main Stage

FEL Overwatch 2

Semifinals A & B

Pe 16:00 – 18:30

Main Stage

FEL Overwatch 2

Grand final

Lähetykset

Suomen elektronisen urheilun liitto, Finnish Esports League ja Suomi OW ylpeänä esittelevät kolmen vuoden tauon jälkeen odotetun FEL Overwatch Cupin. Tämä eeppinen turnaus on samalla Overwatchin SM-kilpailu. Kilpailun kohokohta on jännittävät mitalipelit, jotka nähdään suuren yleisön edessä ASSEMBLY Winter 2024 -tapahtumassa. Pelinä toimii Overwatch 2.

Tammikuussa käynnistyvässä runkosarjassa kohtaavat Suomen huipputiimit aina keskiviikkoisin ja sunnuntaisin aikavälillä 31.1.-04.2.2024. Otteluita pystyy seuraamaan FELin ja Suomi OW:n Twitch-kanavilta.

Kolme parasta tiimiä etenevät kohtaamaan toisensa Overwatchin SM-mitalipeleissä, jotka huipentuvat Assemblyilla.

Tule mukaan kannustamaan tunnettuja Suomen kärkipelaajia, vanhoja maajoukkuepelaajia ja Ovewatch Leaguen pelaajia. Turnauksessa kruunataan Suomenmestarit, joten valmistaudu todistamaan kovatasoista e-urheiluviihdettä parhaimmillaan.

Jos nautit Overwatchista, tämä turnaus on varmasti juuri sinulle – tämä on turnaus, joka tuo Overwatchin Suomen huippupelaajat ja suomalaiset fanit yhteen nauttimaan assyfiiliksestä, pelaamisesta ja tiestä kohti kunniaa.

Lisätietoa

Lisätietoa cupista saat FEL:in sivuilta. Cupin Play Tournamentin löydät täältä.

Aikataulu

Cupin aikataulut löydät lähempänä tapahtumaa.


Assembly
Footer Backdrop