Backdrop
  • K-ASSEMBLY!
Viihde

Jaa

K-ASSEMBLY!

Lauantai, 24.2.2024

Assembly Winter 2024

Osta liput

K-ASSEMBLY! jälleen päälavalla! Tule mukaan tanssin pyörteisiin!

Aikataulu

La 11:45 – 13:15

Main Stage

K-Assembly! Dance Show

Maailman (ja ASSEMBLY Summer -tapahtumat) valloittanut k-pop palaa nyt ASSEMBLY-lavalle! Valmistaudu kokemaan k-pop-musiikkia ja nauttimaan upeiden tanssiryhmien esityksistä K-ASSEMBLY:n merkeissä!

Show kokoaa yhteen upeita tanssijoita, jotka ovat valmiita esittelemään k-popia parhaimmillaan: mukaansatempaavia koreografioita, visuaalisuutta ja unohtumattomia esityksiä parhaiden k-pop-hittien pariin. Kaikki tämä on tulossa sinulle Wintereiden päälavalla!

Photo from KSF 2023 danca event

Kuva: Jasu Katajisto

K-pop tunnetaan parhaiten mm. maailmalla menestystä nauttineiden ryhmien, kuten BTS:n ja Blackpinkin ansiosta, mutta tässä ohjelmassa nähdään laaja kattaus erilaisia k-pop -kappaleita. Ehkä löydät jopa uuden suosikkiartistisi!

Joten olitpa omistautunut k-pop-fani, tai k-pop olisi vasta uusi tuttavuus, K-ASSEMBLY! on show jota ei kannata missata. Tunne live-esitysten energia, kun tanssijamme näyttävät taitonsa!

Esiintyjät

Suuren kysynnän vuoksi Assembly Winter -tapahtumassa nähdään huimat 16 esitystä! Seuraavat ryhmät tulevat näyttämään taitonsa päälavalla lauantaina 24.2.!

Daebak-palkinto by Helsinki Business College ja Namikolinx

Yksi K-ASSEMBLY! ryhmistä palkitaan yllätyspalkinnolla! Palkinto menee sille ryhmälle, joka saa somevaikuttaja Namikolinxin ja Assemblyn yhteistyökumppanin Helsinki Business Collegen väen sanomaan “Daebak” (mahtavaa / upeaa koreaksi). Palkintona on lahjakortti Yeppo&Soonsoo – myymälään (Arvo 250 €).

Palkinto jaetaan lauantaina Assemblyn päälavalla heti K-ASSEMBLY! esitysten jälkeen kello 15:30 alkaen. Ole siis kuulolla ja selvitä mikä esitys on ‘Daebak’!

Tunnelmia Summer Assembly 2023 -tapahtumasta

Kuva: Jon Ekberg

Kuva: Emmi Halmela

Kuva: Emmi Halmela

Lisää kuvia Assemblyn Galleriassa.


Assembly
Footer Backdrop