Backdrop
  • Assembly Friends: School of Gaming
ActivitiesExpo

Share

Assembly Friends: School of Gaming

Thursday—Sunday, 23.—26.2.2023

Assembly Winter 2023

Get tickets

School of Gaming tuo paikalle ständin, jossa voit tutustua toisiin pelaajiin, pelata ja osallistua workshopeihin.

SOG eli pitkästi School of Gaming nostaa nuorten gamereiden peliharrastuksen seuraavalle tasolle. Koulurakennus sijaitsee internetissä ja kytkeytyy kotiisi verkkokaapeleiden kautta. Pelikasvattajamme eli gedumme (Game educator) toimivat eräoppaina mitä eriskummallisimmissa peliseikkailuissa, joihin mukaan voi hypätä milloin vain. Oppitunneillamme
gamerit oppivat hyödyllisiä elämäntaitoja ongelmanratkaisusta ohjelmointiin, pääsevät sukeltamaan luomiimme pelimaailmoihin ja osaksi turvallista gamer-yhteisöämme.

School of Gaming aloitti toimintansa keväällä 2020. Tuolloin SOG:lla oli vain kourallinen aloittelevia pelikasvattajia ja muutamia kymmeniä pelikasvatettavia gamereita. Nykyään pelikasvattajia on reilusti yli 100 ja SOG:n toiminnassa mukana olevia gamereita lähes 1500.Toimimme useassa eri maassa monella eri kielellä.

 

School of Gaming Assemblyssa

Suuri ja Mahtava Minecraft-yhteisrakennusproggis

Rakennetaan isosti yhdessä! Kaikki saavat liittyä mukaan projektiin. Luodaan huima Assembly 2023 -maailma. Rakennus alkaa wintereillä ja päättyy summereilla. Voiko olla mitään parempaa! Voit tulla rentsuilemaan kiihkeiden kilpavääntöjen välissä Minecraftiin tai jos olet sydämeltäsi tosirakentaja, saat louhia menemään vaikka koko tapahtuman ajan kellon ympäri. Raksaproggis polkaistaan käyntiin torstaina klo 17, jolloin peliserveri aukeaa.

 

Pelikamumiitti

Pisteellämme on tarjolla monipuolisesti ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Jos sinulle iskee uupelo kavereista, voit liittyä mukaan Pelikamumiittiin. Käydään yhdessä hampparilla, hurraamassa Valorantin finaalia, keikalla, pelaamassa arcade-pelejä ja jymisyttämässä lattiaa pöytälätkäareenalla. Tsekkaa tarkemmat yhteislähtöajat sog.gg/winterassy23 tai suoraan ständiltämme.

 

Workshopit

School of Gamingin ständiltä löytyy peliläppäreitä ja pari konsolia. Työpajoissamme opetamme mm. Minecraft-skinin tekemistä (olet mintissä Suureen Rakennusprojektiin), redstonea rakentajan parhaana ystävänä (salaovet haltuun) ja Rocket League -trikkejä.

Tarkat ajat löydät nettiosoitteesta sog.gg/winterassy23 tai ständiltämme.

Workshoppien välissä olet tervetullut pelailemaan Minecraftia, Rocket Leagueta, Valorantia (K16), Fortnitea, CSGO:ta (K16) ja Overwatchia (K12).

 

Striimit

Striimaamme meininkejä ja raksahommia läpi tapahtuman. Striimit löydät YouTube-kanavaltamme.


Assembly
Footer Backdrop