Backdrop
  • Female Gaming Finland -miitit
ExpoYleinen

Share

Female Gaming Finland -miitit

Friday—Saturday, 24.—25.2.2023

Assembly Winter 2023

Get tickets

FGF järjestää kaikille kiinnostuneille avoimet kokoontumiset perjantaina ja lauantaina Assembly Winter 2023 -tapahtumassa.

Female Gaming Finland ry, FGF, on kaikenikäisille naisille ja sukupuolivähemmistöille suunnattu videopeliyhteisö, joka edustaa jäseniään ja edistää jäsentensä asemaa pelimaailmassa. Yhdistyksemme tarkoitus on tuoda esille ja purkaa naisten ja sukupuolivähemmistöjen kohtaamia rakenteellisia esteitä ja siten rakentaa yhdenvertaisempaa pelikulttuuria. Toimintaamme ovat kaikki tervetulleita mukaan!

FGF Get-Together -miitit

Me ollaan sun Assyporukka, tule mukaan! Female Gaming Finland ry järjestää Assembly Wintereillä miitin johon voi osallistua yksin tai porukalla. Miitissä tapaat yhdistyksemme edustajia sekä muita peliharrastajia. FGF on naisille ja sukupuolivähemmistöille suunnattu yhdistys, mutta miittiin ovat tervetulleita kaikki jotka ovat kiinnostuneita yhdistyksestä tai kaipaavat porukalla tekemistä.

Perjantai klo 18.30, Café 5
Tavataan kahvilassa ja vaihdetaan Assykuulumisia. Voimme pelata lautapelejä ja lähteä yhdessä kiertelemään ja nauttimaan Assemblyjen pelitarjonnasta. Klo 20 lähdemme halukkaiden kanssa seuraamaan turnauksia.

Lauantai klo 16.00, Café 5
Tavataan kahvilassa ja vaihdetaan Assykuulumisia. Voimme pelata lautapelejä ja lähteä yhdessä kiertelemään ja nauttimaan Assemblyjen pelitarjonnasta. Klo 17.30 suuntaamme porukalla katsomaan Cosplay-finaalia.

Lisää infoa

Voit tutustua FGF:n toimintaan verkkosivuilla femalegamingfinland.fi ja juttusille pääset helposti Discord-palvelimella.


Assembly
Footer Backdrop