Backdrop
  • Jimm’s PC Store Assembly Winter Influencer Seats
LANStreaming

Share

Jimm’s PC Store Assembly Winter Influencer Seats

Thursday—Sunday, 23.—26.2.2023

Assembly Winter 2023

Get tickets

Assembly yhdessä Jimm’s PC storen kanssa tarjoaa EKSKLUSIIVISEN LAN-elämyspaketin 10 vaikuttajalle kavereineen. Tutustu osallistujiin!

ASSEMBLY Winter 2023 -influencer-seateille saapuu mitä huikeimpia vaikuttajia. Influencerit saavat LAN-salin parhaimmat paikat, joista välittää partyfiilistä eteenpäin seuraajilleen ja joilta järjestää halutessaan tempauksia. Luonnollisesti huipputason pelikoneet tarjoaa luottokumppanimme Jimm’s PC Store. 

Osallistuvat influt

Mikke

Mikke on täysi-ikäisyydestä täysin rinnoin västikään nauttimaan päässyt nuori herra. Tällä hetkellä Mikke suorittaa inttiä ja nähdään myös näissä kuteissa Assyilla. Someen Mikke eksyi vuonna 2018 nimimerkillä Mikkews. Pelivideoilla aloittaneen influencerin sisältö ei enää painotu peleihin, mutta niitäkään ei ole unohdettu – “eikä myös tulla unohtamaan”, hän lupaa.

https://youtube.com/@mikkee 

https://instagram.com/ytmikke 

https://www.tiktok.com/@ytmikke 

https://www.tiktok.com/@mikkeclips 

 

marpeli 

Myös IS Streamcornerissa nähtävä marpeli saapuu influencer-seatseille kokemaan tapahtuman koko upeudessaan! Energisen ja positiivisen marpelin striimeissä nähdään höpöttelyä ja nauramista tiiviin yhteisön kanssa sekä laajasti erilaisten pleikkapelien pelailua.

https://twitch.tv/marpeli 

https://www.instagram.com/mariakekola/ 

 

RaxuPlays

YouTubessa kanavalla RaxuPlays vaikuttavalla Raxulla on 56 tuhatta tilaajaa. Västikään striimaamiseen siirtynyt vaikuttaja kertoo olevansa sosiaalinen ja digitaalisesta mediasta inspiroitunut. Assyille hän suuntaa mielellään ja kuvailee mahdollisuutta mahtavaksi!

https://www.youtube.com/@RaxuPlays 

https://www.tiktok.com/@poikarageeraxu 

https://www.instagram.com/raxuuuu_/ 

 

Katteh

https://youtube.com/@Katteh 

https://www.instagram.com/katteeh_/ 

Snapchat: @katteehii_

 

Adsmaker1

https://www.twitch.tv/asdmaker1 

https://www.instagram.com/asdmaker1/

https://www.tiktok.com/@asdmaker1 

 

Minikrisse

Minikrisse on 150 cm täyttä pippuria, tatuointeja ja sähläystä. Krissellä on oma sanakirja “poksat ois” -kaltaisille sanamuunnoksille. Aikoinaan myös Big Brotherissa influencer-uralleen vauhtia ottaneen neidon löytää yhä samassa hengessä: kokkailemassa ja striimatessa jokapäiväistä elämää. Viihdettä ja kirsikan kakun päälle tarjoaa Krissen paljastus siitä, ettei osaa ollenkaan pelata. Esimerkiksi kauhupelit ovatkin aikamoista sykemittarin ja itse juontajan hoosiannan huutamista, sydämellistä sähläystä unohtamatta. 

https://www.twitch.tv/minikrisse

https://www.instagram.com/minikrisse/

 

Jenita

Nimimerkkillä Gerkko vaikuttava Jenita on hieman alle kolmekymppinen tyyppi, joka viettää paljon aikaa tietokoneen parissa. Aikaa kuluu välillä enemmän ja välillä vähemmän pelaillen opiskelujen ohella. Kotoaan Jenitalta löytyy useampi kissa, pieni koira ja lapsi. Myös lapsi on päässyt tutustumaan pelimaailmaan, ikätasoisesti sopivalla tavalla tietenkin. Jenita tuottaa sisältöä someen ja häneltä löytyykin sisältöä lähes jokaiselta somealustalta, enemmän tai vähemmän aktiivisesti tuotettuna. 

https://www.instagram.com/gerkko/ 

https://www.youtube.com/gerkkok 

https://www.tiktok.com/@gerkko 

 

OssiTek

OssiTek on 21-vuotias pelaaja ja sisällöntuottaja Jyväskylästä. Sisällöissä nähdään niin peleihin, elektroniikkaan kuin ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä asioita.

https://linktr.ee/ossitek

 

LeiskaGG

https://solo.to/leiskagg

 

Branu

Branu on nousussa oleva pelivideoiden tekijä, joka aloitti sisällöntuotannon YouTubeen loppuvuodesta 2021. Luonnollisena esiintyjänä itseään pitävä ja positiivisen elämänkatsomuksen omaava Branu nauttii energisten videoiden ja livestriimien muodossa vuorovaikutuksesta katsojien kanssa. Vuoden 2023 tammikuusta lähtien Branu on julkaissut joka arkipäivä sisältöä kanavalleen viihdyttääkseen jo liki 10 000 seuraajaansa!

https://youtube.com/@Branuu

 

UncleSamPatriot

https://www.tiktok.com/@unclesampatriot


Assembly
Footer Backdrop