Backdrop
  • Nintendo Switch
ActivitiesExpo

Share

Nintendo Switch

Thursday—Sunday, 23.—26.2.2023

Assembly Winter 2023

Get tickets

Nintendo tuo talven Assyille joitain mielenkiintoisimpia Switch-pelejään kävijöiden pelattavaksi!

Swingaa, potki ja murskaa tiesi voittoon Nintendo Switch Sportsissa, kilpaile maaliin Mario Kart 8 Deluxen uusilla radoilla tai vie itsesi tapahtumarikkaille kentille Mario Strikers: Battle League Footballin myötä.

Splatoon 3 on yksi Nintendon värikkäimmistä julkaisusta ja nyt myös pelattavana Assyilla! Turf War asettaa joukkueita taistelemaan musteväreillä. Tule pelaamaan muiden vierailijoiden kanssa ja heitä vastaan, tai ota osaan hullun hauskoihin joukkuetaisteiluihin. On aika sotata!

Kerää kasaan kaverit ja perhe ja tule mittelöimään voitosta kaikille soveltuvissa peleissä. Jokaisella on mahdollisuus voittaa ja kaikki kävijät pääsevät pelaamaan!

 

Pelattavat pelit

Nintendo Switch Sports

Kävijät pääsevät pelaamaan jalkapalloa, rantapalloa, keilausta, tennistä, badmintonia ja chambira-miekkataistelemaan intuitiivisten liiketunnistinkontrollien siivittämänä. Liikekontrollerit auttavat sinua olemaan aktiivinen, liikkumaan ja kääntävät liikkeesi sulavasti pelimaailmaan!

Splatoon 3

Tervetuloa Splatsvilleen, joka sijaitsee auringon kärventämillä Splatlandseilla, jossa uudet aseet, moovit, staget ja uudet factionit odottavat. Valtaa reviirisi värjäämällä se musteella neljä-vs-neljä Turf Warsien aikana, ja vaihtele taktisesti humanoidin ja mustekalan välillä. Tiimi, joka onnistuu värjäämään itselleen eniten alueita voittaa. Tule mukaan kaaottisen hauskaan LAN-peliin, jota voit pelata muiden kävijöiden kanssa tai heitä vastaan.

Mario Kart 8 Deluxe

Kiillota kilvet ja valmistele banaaninkuoret! Kilpaile kavereitasi vastaan maalla, veden alla, ilmassa ja jopa seinillä ja katoilla nähdäksesi kuka on nopein. Mukana Mario Kartin historian spektaakkelinomaisimmat radat koskaan! Mario Kart 8 Deluxe Booster Course passin myötä julkaistuja ekstraratoja on pelattavissa tapahtumassa!

Mario Strikers: Battle League Football

Mikä tahansa käy tässä heittäytymisessä! Tiimi joka saa eniten maaleja voittaa, mutta kaaottisuutta löytyy runsaasti erikoisten ja hauskojen esineiden sekä esteiden myötä. Suuntaat kohti maalia tiimityön, taklausten, yllättävien esineiden ja pisteitä boostaavien Hyper Strikesien avulla Mario Strikers: Battle League Footballissa.


Assembly
Footer Backdrop