Backdrop
  • Assembly Winter 2023 -tapahtumassa nähdään historiallinen NHL Esports MM-ottelu
Esports

Jaa

Assembly Winter 2023 -tapahtumassa nähdään historiallinen NHL Esports MM-ottelu

keskiviikkona 23. marraskuuta 2022

Assembly Winter 2023

Monipuolinen esports-ohjelma pitää sisällää maailman korkeatasoisinta NHL-pelaamista ja aina kiinnostavaa CS:GO-, Valorant- ja taistelupelaamista. 

Helmikuussa Helsingissä järjestettävässä Assembly Winter 2023 -tapahtumassa nähdään livenä ennennäkemätön NHL-kilpapelaamisen maailmanmestaruusottelu, jossa kohtaavat uunituore hallitseva Euroopan mestari ja hallitseva Pohjois-Amerikan mestari. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Euroopan ja Amerikan joukkueet kohtaavat live-ottelussa!

Winter´23 -tapahtumassa käydään perjantaina 24.2. NHL 6v6 -pelissä European Championship Leaguen finaaliottelu, josta voittaja etenee kisaamaan lauantaina 25.2. Pohjois-Amerikan hallitsevaa NHL 6v6 -mestarijoukkuetta vastaan World Finals -mittelöön. Tapahtumassa pääset siis todistamaan, mikä joukkue kruunataan maailmanmestariksi! NHL-turnauksessa on jaossa huikea 28 000 € palkintopotti.

Lisäksi Assembly Winter 2023 -ohjelmaan kuuluu Counter-Strike: Global Offensive -otteluita Esports Stagella. Jo usean vuoden ajan CS:GO-ohjelmamme on ollut Assemblyn suosituinta esports-viihdettä, eikä yleisön tarvi pettyä tässäkään tapahtumassa.

Assemblyssa tullaan näkemään jälleen myös suosittu Valorant-turnaus, joka huipentuu lavalla käytäviin 2v2-finaaleihin lauantaina 25. helmikuuta. Valorant- turnaus järjestetään yhteistyössä Kamk.GG:n kanssa. Valorantissa tullaan näkemään myös ennennäkemätön 5v5 Influencer Showmatch, johon on kutsuttu mukaan Suomen parhaat Valorant-striimaajat ja -vaikuttajat. Tässä näytösottelussa kisataan siitä, kuka on Suomen Stream Team Champion! Mukaan ovat vahvistuneet mm. Nxoon, H1ber, aippa, pikkujanica ja xdsanni.

Assymylly-taistelupeliturnaus jälleen mukana Assyilla. Kävijä pääsee osallistumaan avoimiin walk-in-turnauksiin ennakkoilmoittautumalla tai paikan päällä. Assymyllyssa pelataan Guilty Gear: Strivea, Tekkeniä ja Super Smash Brosia.

Lisäksi Assemblyilla tullaan näkemään myös perinteikästä kilpailua pöytälätkän muodossa. Pöytälätkä-alueella pääset pelailemaan vapaasti ilman ilmoittautumista ja halutessasi osallistumaan turnaukseen ennakkoilmoituksella. Turnaus huipentuu lauantaina 25.2. käytäviin pöytälätkän Suomen mestaruuskilpailuihin.


Assembly
Footer Backdrop