Backdrop
  • Lehdistölle – Media

Lehdistölle – Media

Assembly on Suomen vanhin, suurin ja hauskin tietokonefestivaali, joka keskittyy demoskeneen, LANittamiseen, pelaamiseen, esportsiin ja digitaalisen kulttuuriin. Neljän päivän 24/7-tapahtumassa voi kokea näyttävimpiä mediataideteoksia, yhdessäoloa, viihdettä, esportsia, kilpailuja sekä saada tietoa uusista teknologioista ja ilmiöistä. Assemblyn keskiössä on sen yleisö; pelaamisen, demoskenen ja digitaalisen kulttuurin fanit.


Akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Toivotamme tiedotusvälineet tervetulleiksi tapahtumiin, lehdistöpyynnöt pyydämme toimittamaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa käyttämällä akkreditointilomakettamme.

Haastattelupyynnöt:  pr@assembly.org

 

Are you a media representative? Apply for accreditation.


Tutustu myös seuraaviin

Assemblyn mediakortti.

Assemblyn historia.


Kyselyt

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia. Tapahtuman aikana lehdistön kyselyt pyydetään osoittamaan Infodeskille.


Kuvat

Kaikkia lehdistökuvia voi käyttää vapaasti Assembly-aiheisten uutisten tai ominaisuuksien julkaisemisen yhteydessä. Alkuperä ja valokuvaaja on mainittava valokuvaa käytettäessä (esim. “Tuula Ylikorpi / Assembly Organizing”). Kaikki kuvat ovat JPEG-muodossa, sRGB-väriavaruudessa. Pienet muokkaukset ja rajaus ovat sallittuja.

Lehdistökuvat Assembly Winter 2023


Logot

Lataa Assemblyn  logopaketti


Assembly
Footer Backdrop