Backdrop
  • IS Streamcornerin ensimmäiset osallistujat varmistuneet
LANStreaming

Jaa

IS Streamcornerin ensimmäiset osallistujat varmistuneet

maanantaina 23. tammikuuta 2023

Assembly Winter 2023

ASSEMBLY Winter 2023 -tapahtuman ensimmäiset Streamcorner-vierailijat ovat julki!

IS Streamcornerin ensimmäiset osallistujat varmistuneet!

IS Streamcorner tarjoaa mahdollisuuden päästä tapaamaan kotimaan tunnetuimpia striimaajia ja vaikuttajia. Streamcornerissa nähdään erilaisia pienimuotoisia tempauksia, meet & greet -hetkiä sekä paljon mielenkiintoisia pelejä ja persoonia. Jos olet kiinnostunut tulemaan striimaajaksi Streamcorneriin, lue täältä kuinka toimia.

Tapahtuman aikana striimejä näkee niin Streamcornerin omalta Twitch-kanavalla kuin myös ainakin näiden tuttujen kasvojen kanavilla:


TINKE

Somepersoona ja sirkustaiteilija Tinke on positiivinen ja esimerkillinen striimaaja, joka tekee myös YouTubeen sisältöä. Tinken striimit ja ote striimaamiseen on persoonallinen ja rennon leikkisä, mutta vakavuuttakin löytyy.


ZOREAUDIO

zoreaudio esittelee itsensä pelien ja musiikin parissa häärääväksi herraksi. Seuraajilleen yhteisön tarjoavan striimaajan striimeissä pelataan ja keskustellaan ajankohtaisista asioista niin arjen kuin pelimaailman parista.


LAURENZINAA

Eloisan ja nauravaisen laurenzinaan striimeissä tutustutaan striimaajan kanssa erilaisiin arkisiin asioihin kuten kuntosalilla käymiseen ja kasuaaliin pelaamiseen, mukavassa seurassa keskustellen.


OSSITEK

OssiTek tarjoaa laajasti vaihtelevaa pelisisältöä pääasiassa TikTokissaan mutta on aktivoitunut nyt myös twitchin puolella. Ossin striimeissä ja videoissa saatat nähdä rennon ja positiivisen juontajan lisäksi Overwatch 2:sta, Fortnitea tai CS:GO:ta.


MARPELI

Energisen ja positiivisen marpelin striimeissä nähdään höpöttelyä ja nauramista tiiviin yhteisön kanssa sekä laajasti erilaisten pleikkapelien pelailua.


ELINAMME

elinamme tarjoaa striimeissään mukavia ja lämminhenkisiä keskustelutuokioita pääasiassa käsitöiden kuten virkkaamisen parissa puuhastellessaan rentouttavan musiikin soidessa. Välillä lähetys siirtyy keittiön puolelle kokkailun pariin tai jopa sienimetsälle!


ULTTIS

Ulttis välittää striimeissään omaperäistä huumoria ja tarjoaa katsojilleen viihdettä toden teolla. Digitaalisen kulttuurin sydämen ymmärtävän herran sisällöissä keskitytään yhdistämään pelikulttuuri, meemit ja nokkela moderni sisällöntuotanto. Ei olekaan siis ihme, että Ulttis on yllättävän suosittu striimaaja sekä tubettaja.


SUVIKH

Huumorintajuisen ja hellyyttävän Suvin striimeissä keskitytään pääasiassa juttutuokioihin ja yhdessä ajan viettämiseen katsojien tai lähetyksessä vierailevien ystävien kanssa, satunnaisella kasuaalilla pelaamisella höystettynä.


Tervetuloa viihtymään! Striimien aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.


Assembly
Footer Backdrop