Backdrop
  • Osta pelaajalle avoin konepaikkalippu joululahjaksi
Yleinen

Jaa

Osta pelaajalle avoin konepaikkalippu joululahjaksi

perjantaina 2. joulukuuta 2022

Assembly Winter 2023

Joulun erikoistuotteena on avoin konepaikkalippu, joka on lahjana erinomainen ja antaa saajan valita konepaikkansa joulun jälkeen.

Assembly Winter on tulevan talven suurin ja monipuolisin pelifestari. Hiihtolomaviikolla 23.-26.2. Messukeskuksessa on luvassa neljä päivää tauotonta pelaamista, viihdettä ja hauskanpitoa. Ohjelmassa on kansainvälistä ja kotimaista kilpapelaamista, useita erilaisia pelipisteitä, Suomen suurin konepaikka-alue, cosplayta, musiikkia, vaikuttajia ja muuta viihdyttävää ohjelmaa.

Assemblyn joulukampanjassa on nyt myynnissä erikoistuote: avoin konepaikkalippu. Voit ostaa konepaikan lahjaksi niin, ettei siihen sisälly vielä paikkavalintaa. Lahjansaaja saa itse tehdä paikkavalinnan myöhemmin ja valita itselleen mieluisan konepaikan.

Tapahtumassa on erillinen alue yöpymiseen. Yöpyminen sisältyy kaikkiin konepaikkalippuihin sekä useamman päivän kävijälippuihin. Tapahtuma on päihteetön ja ikärajaton. Suositusikäraja ilman vanhempia osallistuville nuorille on 13 vuotta.

Tapahtumassa nähdään livenä ennennäkemätön NHL Esports -maailmanmestaruusottelu, jossa kohtaavat uunituore hallitseva Euroopan mestari ja hallitseva Pohjois-Amerikan mestari. Lisäksi tapahtuman esports-ohjelmaan kuuluu Counter-Strike: Global Offensive -otteluita, Valorant-turnaus, ja Valorant Influencer Showmatch, sekä Assymylly-taistelupeliturnaus. Kaiken kukkuraksi Assemblyssa pääsee osallistumaan pöytälätkän suomenmestaruuskilpailuihin.

Tapahtumassa päästään nauttimaan myös musiikista, kun torstaina 23.2.2023 lavan ottavat haltuun rap-artistit Cledos ja Davi. Lisäksi ohjelmassa on suosittu cosplay-kilpailu, päivittäisiä avoimia peliturnauksia, vapaata pelaamista useilla erilaisilla pelilaitteilla, ja Stream Corner, jossa pääset tapaamaan suosikkistriimaajia. Tapahtuman EXPO-alueella on mukana useita kiinnostavia näytteilleasettajia sekä myymälöitä, joissa huimia Assy-alennuksia esimerkiksi pelilaitteista.

Assembly Winterin liput saat alennettuun Early Nerd -hintaan vuoden loppuun asti.

Osta liput itsellesi tai lahjaksi nyt osoitteesta tiketti.fi/assembly


Assembly
Footer Backdrop