Backdrop
  • NHL: Euroopan finaali ja MM-finaali
Esports

Jaa

NHL: Euroopan finaali ja MM-finaali

Perjantai—Lauantai, 24.—25.2.2023

Assembly Winter 2023

Osta liput

Euroopan parhaat NHL esports -joukkueet kilpailevat LIVE-finaalissa 28 000 € palkintopotista. Voittaja kohtaa Assemblyn lavalla Pohjois-Amerikan mestarin!

1Perjantaina 24.2. Assembly Winter 2023 -tapahtumassa nähdään NHL 6v6 -pelin Euroopan mestaruusottelu, kun European Championship League (ECL) huipentuu 15. kauden finaaliin. Tittelistä ovat taistelemassa suomalainen Tunnel Vision ja ruotsalainen Frölunda HC, jonka pelaajista suurin osa on Suomesta. Kumpaankin joukkuetta voi siis surutta kannustaa täysillä!

Lauantaina 25.2. koko tapahtuman pääohjelmanumerona lauantai-illassa nähdään NHL 6v6 -pelin MM-ottelu, jossa perjantain voittaja kohtaa Pohjois-Amerikan sarjan (NACL) voittajan USA:laisen ENTOURAGEn. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Amerikan ja Euroopan mestarit ottelevat live-yleisön edessä mestaruudesta.

Aikataulu

Perjantai 24.2. klo 19.30 – ECL-finaali (bo7): Tunnel Vision vs Förlunda HC

Lauantai 25.2. klo 19.30 – World Finals (bo7): ENTOURAGE vs ECL-voittaja

Tietoa ECL:stä

ECL on Eurooppalaisen NHL kilpapelaamisen kruununjalokivi – liiga, jossa Euroopan parhaimmisto kilpailee toisiansa vastaan sekä EASHL (6v6), että Online Versus (1v1)-pelimuodoille omistetuissa sarjoissa panoksena huikeat rahasummat sekä Euroopan mestaruustittelit. ECL 6v6 tarjoaa tällä hetkellä viisi eri divisioonaa, joten sopivan kilpailutaso löytyy jokaiselle riippumatta kokemuksesta tai taitotasosta!

Tietoa NACL:stä

NACL on pohjoisamerikkalainen vastine jo pitkään pyörineelle ECL:lle. Pohjois-Amerikan liigalla on jo kaksi kautta takanaan, ja pienen tauon jälkeen nyt on aika palata uudelle mantereelle paremmalla tuotteella kuin aikaisemmin. NACL tarjoaa 6v6-pelimuodon sarjat sekä Xbox- että PlayStation-pelaajille, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua.

ENTOURAGE

Tunnel Vision

Förlunda HC


Assembly
Footer Backdrop