Backdrop
  • ASSEMBLY Goes Redi: Syysloman hauskin pelitapahtuma!
Assembly-päiväleiri kauppakeskus REDI:ssä syyslomalla!
EventsRedi23

Jaa

ASSEMBLY Goes Redi: Syysloman hauskin pelitapahtuma!

keskiviikkona 27. syyskuuta 2023

Syyslomalla tapahtuu kauppakeskus Redissä! Suomen suurin pelielämysten järjestäjä Assembly avaa kaikille avoimen ja maksuttoman viikon kestävän pelikeskuksen kauppakeskus Redin 2. kerrokseen.

Mainos
Mainos

Luvassa on tapahtuma, joka yhdistää pelaamisen, vaikuttajat ja digitaaliset yhteisöt yhteen paikkaan.

Tapahtumassa luvassa:

Pelitila: Koe uusimmat pelit ja erilaiset pelilaitteet maksuttomassa pelitilassa, jonka huipputason laitteet tarjoaa Verkkokauppa.com. Assygames by Verkkokauppa.com -pelilaitteisiin kuuluu VR-pelejä, PC-peliasemia, ajosimulaattori, konsolipelejä (PS5 & Xbox) ja tietenkin PC-pelejä. Mukana on myös Varjon VR sekä Flight Simulator lentokoneohjaimilla. Kaikki nämä laitteet ovat kävijöiden kokeiltavissa maksutta, ja Assemblyn ohjaajat opastavat pelaajia eri laitteiden ja pelien pariin.

Creatorit: Tapahtuma houkuttelee Suomen suosituimpia striimaajia ja sisällöntuottajia eli creatoreita osallistumaan ja tuottamaan sisältöjään tilan striimauspisteiltä. Redissä creatorit järjestävät myös kilpailuja ja osallistuvat veikeisiin haasteisiin ympäri kauppakeskusta. Luvassa muun muassa Laser Areenalla järjestettävä Creator Battle 2023. 

Turnaukset ja kisat: Pelitilan laitteilla järjestetään päivittäin turnauksia, joissa voit näyttää taitosi ja kilpailla muiden pelaajien kanssa maineesta ja kunniasta.

Assembly Päiväleiri: Syysloman arkipäivinä (MA-PE) järjestetään myös 20 nopeimmalle Assemblyn ohjaajien toteuttama Assyleiri. Tälle päiväleirille voivat ilmoittautua kaikki 9-14-vuotiaat pelaamisesta kiinnostuneet. Päiväleirin ohjelmaan kuuluu joka päivälle eri aktiviteetti Redissä tai sen lähiympäristössä, kuten kiipeily Irti Maasta -kiipeilykeskuksessa, lasersota Laser Areenassa, skuuttipäivä Redin Skateparkissa, geokätkentä Mustikkamaalla ja seikkailu Korkee-seikkailupuistossa. 

Tarkemmat tiedot leiristä hintoineen julkaistaan myöhemmin. Voit jo nyt ilmoittautua kiinnostuneeksi osoitteessa: https://go.asm.fi/syysleiri23 

Tapahtuman tiedot:

  • Päivämäärät: 16.-22.10.2023

  • Aukioloajat: Ma-To 12-20, Pe-La 10-22, Su 10-15 (Tila avoinna aikaisemmin päiväleiriläisille)

  • Sijainti: Kauppakeskus Redi, 2. Kerros Gigantin vieressä

Assembly Goes REDI -tapahtuma ei rajoitu vain kauppakeskuksen seinien sisäpuolelle. Tapahtuma näkyy laajasti verkossa creator-sisältöjen ja Assemblyn omien kanavien kautta. 

Tervetuloa viihtymään!

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop