Backdrop
Assembly Summer21FE
EventsSummer21

Jaa

Assembly Summer 2021 Fall Edition

Assembly Summer 2021 -tapahtuma toteutetaan tänä vuonna syyslomaviikolla 21-24.10.2021, Helsingin Messukeskuksessa.

Mainos
Mainos

Olemme tänäkin vuonna seuranneet tarkkaan koronatilannetta Suomessa ja vaikka valonpilkahduksia on jo nähtävissä rokotusten ja koronatilanteen suhteen, emme usko että tilanne elokuussa vielä on niin vakaa että tuhansien kävijöiden sisätapahtumaa olisi mahdollista järjestää. Haluamme tarjota mahdollisimman turvallisen tapahtuman niin kävijöille kuin omalle henkilöstöllemme, joten päädyimme siirtämään tapahtuman jo viime viestissäkin mainitsemmillemme varapäiville, etelä-suomen syyslomaviikolle 21-24.10.2021.

Tapahtuman pituus ei muutu, mutta tiloja on käytössämme vähemmän ja pystymme rakentamaan tapahtumaan noin pari tuhatta konepaikkaa. Tiloina on käytössä Winter-tapahtumista tutut 4-5 hallit. Muu ohjelma pysyy pitkälti samanlaisena kuin summereissa yleensä, casual turnauksia ja demoscene compoja on luvassa varmasti! Compoista julkaistaan tarkemmat tiedot toukokuun aikana. 

Uskomme, että tehty ratkaisu on tässä tilanteessa kaikkien kannalta paras. Toivottavasti ensi vuonna tilanne on jo helpommin ennustettava ja pääsemme juhlimaan Assemblyn 30-vuotista matkaa isosti yhdessä! Ensi vuoden tapahtumia suunnittelemme perinteisille päivämäärilleen; Winter talvilomaviikolla 8, 24-27.2.2022 ja Summer 2022 omalla tutulla paikallaan elokuun alussa 4-7.8.2022. 

Tutustu tapahtumaan tapahtumasivuilla party.assembly.org/summer21

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Events


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop