Backdrop
Summer 2021 peruttu
EventsSummer21

Jaa

perjantaina 3. syyskuuta 2021

Assembly Summer 2021 Peruuntuu

Assembly Summer 2021 joka on suunniteltu pidettäväksi 21-24.10.2021 perutaan vallitsevan koronatilanteen ja tapahtumateollisuutta koskevien rajoitusten vuoksi.

Mainos
Mainos

Suomen suurin digifestivaali Assembly perutaan syksyltä 2021. Assembly-tapahtuma järjestetään perinteisesti Helsingin Messukeskuksessa, ja se kerää jopa 30 000 pelaamisesta, demoista, esportsista ja teknologiasta kiinnostunutta kävijää saman katon alle. Tietokonepaikkoja tapahtumassa on useita tuhansia. Torstaista sunnuntaihin kestävä tapahtuma on ollut auki 24 tuntia vuorokaudessa, ja useat vieraamme myös yöpyvät tapahtuman tiloissa.

Vaikka koronatilanne on kehittynyt parempaan suuntaan, nykyiset tapahtuma-alaa koskevat rajoitukset ja rajoitusten ennakoimattomuus tekevät tapahtuman järjestämisestä vastuullisesti mahdotonta. Assemblyn ytimessä on etenkin LAN-ympäristö ja BYOC-paikat jossa vietetään pitkiä aikoja yhdessä samoissa sisätiloissa. Tällä hetkellä koemme että vielä ei ole aika perinteiselle Assembly-kokemukselle, vaan odotamme että rajoitukset selkenevät ja myös nuoret tapahtumakävijät ovat saavuttaneet riittävän rokotuskattavuuden. Uskomme että vuonna 2022 voimme järjestää tapahtuman entisellään ja turvallisin mielin.

Tapahtumaan lipun ostaneilla on mahdollisuus joko siirtää lippu helmikuussa 24-27.2.2022  järjestettävään Assembly Winter-tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa tai vaihtoehtoisesti palauttaa lippu. Lipun ostaneille tullaan viestimään sähköpostitse tarkemmat ohjeet palautukseen tai siirtoon liittyen. Pahoittelemme lipun ostaneille aiheutunutta vaivaa.

Suunnitellut Demokilpailut, Casual-turnaukset sekä Opera Beyond-finaali pyritään kuitenkin järjestämään loppuvuoden 2021 aikana, tästä kerromme myöhemmin lisää infoa.

Vaikka fyysinen tapahtuma jää tällä kertaa väliin, sisältöjä pelaamisesta, esportsista ja digitaalisesta elämäntyylistä pääsee seuraamaan uudistetulla Assembly.org- sivustolla jossa on jaossa myös palkintoja jatkuvasti toistuvissa arvonnoissa.

Pahoittelemme tilannetta, ja toivomme ymmärrystä ja jaksamista Assembly-kävijöiltä, seuraava tapahtuma tulee helmikuussa 2022!

-Lassi Nummi, CEO, Assembly

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Events


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop