Backdrop
  • Assembly Summer 2024 tarjoaa uutta perheen pienimmille – ASSEMBLY KIDS!
assembly kids korpedictus
EventsASMS24

Jaa

Assembly Summer 2024 tarjoaa uutta perheen pienimmille – ASSEMBLY KIDS!

maanantaina 8. heinäkuuta 2024

Koko perheen ohjelmaa esteradoista peleihin, Korpedictuksen show ja meet & greet.

Mainos
Mainos

Assembly Summer 2024 järjestetään Helsigin Messukeskuksessa 1.-4. elokuuta. Tapahtumassa on tälläkin kertaa uutta ja ihmeellistä koettavaa ja nähtävään. Yksi debyyttinumeroista on uusi Assembly KIDS -alue, jossa mukana Korpedictus!

Assembly KIDS on alue joka tarjoaa aktivointeja koko perheelle. Luvassa on mm. esterata, pelikonsoleita, VR-pelaamista, simulaattoreita, Superparkin aktiviteettejä, sekä luonnollisesti vanhempien rentoutumisalue 😊

Perheen pienimmille soveltuvaa ohjelmaa on tarjolla sunnuntaina 4. elokuuta, jolloin lavalle nousee suosittu tubettaja Korpedictus. Ohjelmanumeron jälkeen luvassa myös meet & greet!

Lue lisää Assembly KIDS -alueesta ohjelman sivulta.

Korpedictuksen ohjelmasta löytyy lisäinfoa täällä.

Uusi sunnuntailippu

Nyt uutena tuotteena myös sunnuntaille kävijälippu sekä perhepaketti (2 aikuista + 3 lasta) edulliseen hintaan. Tutustu hinnastoon ja osta lippusi etukäteen ja varmistat paikkasi tapahtumaan.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan

Summer 2024 on täynnä tuttua Assembly-menoa ja meininkiä, pelaamista, aktiviteetteja, ohjelmanumeroita, ja säväyttäviä digitaalisen kulttuurin kokemuksia. Alla pari nostoa. Klikkaa kuvia!

Katso koko ohjelmisto Ohjelma-sivulta.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop