Backdrop
  • Assembly Winter 2022 siirtyy huhtikuulle
assembly-winter-2022-tickets-sale-open
EventsASMW22

Jaa

Assembly Winter 2022 siirtyy huhtikuulle

keskiviikkona 19. tammikuuta 2022

Uusi tapahtuma-ajankohta on 1-3.4.2022 ja paikkana toimii tuttuun tapaan Helsingin Messukeskus.

Mainos
Mainos

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen Assembly Winter 2022 siirretään huhtikuun alkuun. Tapahtuma järjestetään kolmipäiväisenä perjantaista sunnuntaihin. Ohjelmisto pysyy ennallaan suurilta osin. Luvassa on LANittamista, pelaamista, EXPO, Demoja, PRO esports-turnauksia ja muuta Assytunnelmaa. Ohjelmisto täydentyy koko ajan ja se on nähtävissä osoitteessa party.assembly.org.

Jo ostetut liput käyvät tapahtumassa sellaisenaan – mikäli haluat osallistua Assembly Wintereille Huhtikussa ja sinulla on jo lippu tapahtumaan – sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Tapahtuman muuttuessa kolmipäiviseksi kaikille paikkalipun aikaisemmin ostaneille tulemme antamaan Assembly Lahjakassin jossa on mahtavia Assembly-tuotteita sekä tuotteita yhteistyökumppaneiltamme. (Arvo noin 25 €)

Mikäli kuitenkin haluat palauttaa lippusi – tarjoamme sinulle palautusmahdollisuutta 10.2.2022 asti. Lähetämme tästä tarkemmat tiedot kaikille lipunostajille sähköpostitse.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä ja lippujen hintoja on tarkistettu uuteen ajankohtaan ja kestoon soveltuviksi. Paikat täyttyvät hyvää vauhtia, mutta lippuja on vielä saatavilla. Varmista paikkasi tästä!

Nähdään huhtikuussa Messukeskuksessa!

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop