Backdrop
  • Katsaus kesän päivitettyyn ohjelmistoon – luvassa mahtava kattaus koettavaa
ASMS22-Janne-Maljanen-0203

Kuva: Janne Maljanen, Assembly Summer 2022

EventsASMS23

Jaa

Katsaus kesän päivitettyyn ohjelmistoon – luvassa mahtava kattaus koettavaa

maanantaina 17. heinäkuuta 2023

Assembly Summer 2023 -tapahtuman ohjelmistoon on tullut lisäyksiä, ja aikataulu alkaa näyttää jo täydeltä!

Mainos
Mainos

Kesän ehdottomasti nörtein festari ja Suomen suurin pelaamisen ja digitaalisen kulttuurin tapahtuma, Assembly Summer 2023, järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.-6. elokuuta. Lippukauppa on käynyt kuumana, ja mikäli entiset merkit pitävä paikkansa, tulee tahti vain kiihtymään tapahtuman lähestyessä. Mikäli konepaikkansa sijaintiin haluaa vaikuttaa, kannattaa lippu käydä ostamassa itselleen ja kavereille pian. Myös kävijäliput voi ostaa ennakkoon, jolloin varmistaa sisäänpääsyn ja välttää jonotuksen ovilla.

Osta lippusi tapahtumaan osoitteesta tiketti.fi/assembly. Lisätiedot lipuista löytät lippusivultamme assembly.org/summer23/liput.

Uutuuksia ohjelmassa ja aikataulussa

Tapahtuman aikataulu on julkaistu ja se päivittyy edelleen Aikataulu-sivulle. Tapahtuma on täynnä nähtävää ja tehtävää, eikä kaikkea ehdi millään näkemään. Aikataulu auttaa päättämään, missä sinun on oltava milloinkin ottaaksesi kaiken irti Summereista.

Ohjelmistoon on vielä heinäkuun alussa saatu lisäyksiä, ja kokonaisuus alkaa olla jo päätä huimaava! Alla pikainen katsaus monipuoliseen ohjelmaan. Katso kaikki ohjelmat Ohjelma-sivulta.

LAN

Suomen suurin LAN 2000+ konepaikalla! Luovuus kunniaan, sillä komein konepaikka, sekä coolein kone palkitaan! Tällä kertaa myös hienoin asu ansaitsee lahjansa.

Demoskene

Democompot päälavalla sekä scene loungessa torstaista lauantaihin. Mukana myös helposti lähestyttäviä compoja - tutustu, osallistu, ja muista äänestää suosikkejasi!

Creative Zone

Creative Zone on Assyjen luovan toiminnan keskus. Jos olet kiinnostunut demoista, koodauksesta, pelien tekemisestä, elektroniikan rakentamisesta, ohjelmoinnin aloittamisesta tai teknologiasta yleensä – olet tullut oikeaan paikkaan.

E-urheilu

Counter-Striken suomenmestaruuskilpailut järjestetään torstaista lauantaihin. Mukana mm. HAVU, ENCE Academy, JANO. 

Assymylly - Suomen suurin taistelupelien turnaus, jossa otellaan uudessa Street Fighter 6 -pelissä, Tekken 7:ssa, Guilty Gear Strivessä sekä Super Smash Bros Ultimatessa. Osallistuminen on avoin ennakkoilmoituksella.

Casual-turnaukset

Konepaikoilta pelattavista casual-turnauksissa mm. seuraavat pelit: Minecraft, LoL, Fortnite, CS:GO, Apex Legends, Sims 4. Tsekkaa kaikki turnaukset täältä.

Niko & Santtu tonnihaaste

Nikon ja Santun kaikille avoin tonnihaaste perjantaina, jossa tarjolla 1000 €:n edestä palkintoja Jimms PC storen valikoimasta. Osallistu nyt karsintaan ja lunasta paikkasi loppukilpailuun.

Musiikki

DJ Pauli LIVE lauantaina. Rakastettu ammattiviihtyjä Pauli palaa Assyille! On vain yksi Pauli, ja hänen livesettinsä nähdään ainoastaan Assyilla!

Unreality-kuoro esittää peliklassikoita päälavalla perjantaina. Tule kuulemaan huikeita pelihittejä ihastuttavan kuoron säestämänä. 

K-ASSEMBLY! K-pop Dance Show lauantaina. Päälavalla nähdään kunnon tanssishow, kun useampi K-poppin keskittyvä ryhmä pistää parastaan tanssin muodossa.

Cosplay

Cosplay-kilpailu tuo näyttävät esitykset päälavalle lauantaina. Mukana yksilö- ja ryhmäkategoriat. Tule kannustamaan suosikkisi voittoon!

Influensserit

Content Corner by Wrigley’s EXTRA:ssa näet influencer-skenen kuumimmat nimet. Mukana mm. Herbalisti, Wildeem, Lancelot, TerapeuttiVille ja paljon muita! Unohtamatta livestriimausta Content Cornerin stream-alueella. Pysy taajuudella -  Lisää infoa luvassa!

DIY & reivit

Hackrave ja workshopit torstaista sunnuntaihin. Vipattaako tanssijalka? Tuttuun tapaan kesätapahtumassa päästään nauttimaan reiveistä. Alueelle pystytetään upea dome, josta löydät päiväsaikaan DIY-workshoppeja ja muuta aktiviteettia.

TiESin järjestämä robotin koodauskilpailu on kaikille avoin 24 tunnin koodaushaaste jossa mitataan joukkueiden taidot robottien ohjelmoinnissa!

Expo 

Gigantti Gaming Giveaway, Jimm’s huudatukset ja Assygames free play area by Verkkokauppa.com sekä lukuisat muut näytteilleasettajat. Luvassa myös paljon expo-ohjelmaa!

Robosota on kilpailulaji, jossa kamppaillaan radio-ohjatuilla aluksilla tarkoituksena tehdä vastustaja liikuntakyvyttömäksi tai saattaa hänen aluksensa ulos erän aikarajan (3 min) sisällä.

Infot haltuun

Nyt kun tapahtumaan on enää reilu kaksi viikkoa aikaa, on hyvä hetki tutustua tapahtuman infoon. Ensikertalaisille suosittelemme ehdottamasti tutustumista partyoppaaseen. Ihan jokaiselle taas tärkein info on tietysti Info-sivu!

Pian taas rokataan. Nähdään Messarissa!

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop