Backdrop
  • Tunnetko jo Assembly Winter -ohjelman? Katso tästä, mitä kaikkea Messukeskuksessa ensi viikolla tapahtuu!
assembly-winter-2022-tickets-sale-open
EventsASMW22

Jaa

Tunnetko jo Assembly Winter -ohjelman? Katso tästä, mitä kaikkea Messukeskuksessa ensi viikolla tapahtuu!

perjantaina 25. maaliskuuta 2022

Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Assembly Winter tuo Suomen pelikansan Messukeskukseen ensi kertaa kahteen vuoteen.

Mainos
Mainos

Kahden vuoden tauon jälkeen Assembly Winter palaa jälleen Messukeskukseen ensi viikolla. Perjantaista sunnuntaihin kestävään tapahtumaan mahtuu paljon erilaista ohjelmaa, mutta tiedätkö vielä, mitä kaikkea kiintoisaa viikonloppuna tapahtuu?

Jos et, niin ei hätää, sillä löydät tästä jutusta lähes kaiken olennaisen Wintereiden ohjelmasta. Mikäli haluat kuitenkin tutustua tiettyihin ohjelman osuuksiin tätä juttua tarkemmin, löydät ohjelman täältä ja viikonlopun aikataulun täältä.

Turnaukset

Wintereillä pelataan tänä vuonna useita Casual-turnauksia, joista turnaukset Valorantin, Overwatchin, CS:GOn ja League of Legendsin ja Fortniten osalta käynnistyvät perjantaina. Lauantaina pelataan puolestaan kokonaisuudessaan Rocket League - ja PUBG-turnaukset. Lisätietoa turnauksista, mahtavista palkinnoista sekä ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Perjantaina ja lauantaina pelataan Casual-turnausten ohella myös kaikille avoin taistelupeliturnaus Assymylly, jossa pelattavat pelit ovat Tekken 7, Super Smash Bros. Ultimate, Guilty Gear: Strive ja Street Fighter V: Champion Edition. Assymyllyssä on jaossa yhteensä 5000 euroa palkintorahaa eli 1250 euroa per turnaus. Assymyllyyn pääset ilmoittautumaan tästä.

Esityksiä

Messukeskuksen päälavan ohjelma käynnistyy perjantaina UN Women, Assembly & KAMK paneelikeskustelulla, jota seuraa Pelaajat.comin bingo. Kello 19.00 perjantaina järjestetään myös virallinen Assembly Winterin alkushow.

Päälavalle päästetään perjantaina myös viikonlopun ensimmäinen musiikkiesiintyjä, joka on varmasti pidemmän linjan Assykävijöille tuttu artisti. Kello 20.00 esityksensä aloittaa nimittäin syntetisaattorivelho Kebu.

Demoscenen esitykset päästetään vauhtiin jo perjantai-iltana, mutta viralliset compot käynnistyvät vasta lauantaina kello 18.15 eteenpäin. Sitä ennen päälavalla nähdään cosplay-kilpailun finaalien pukuloistoa kello 17-18.

Muuta ohjelmaa

Turnausten ja esitysten ohella Wintereiltä löytyy myös paljon muuta nähtävää ja tehtävää. Vanhaa kunnon pelihallitunnelmaa haluaville paikan päältä löytyy Assembly Arcade, jossa pelihalli Sugoin valikoimasta tuotuilla arcadepeleillä pääsevät kaikki tapahtuman kävijät pelaamaan maksutta.

Expo-alueelta löydät aina menoa ja meininkiä jokaisen kolmen tapahtumapäivän aikana. Erinäisten pienempien kisojen, haasteiden ja esitysten ohella Expo-alueelta löytyy esimerkiksi FISRAn ajosimulaattoripiste, jolla pääsee kokeilemaan simuajelua kunnon laitteilla. Samalla pisteellä järjestetään myös kilpailuja, joista voit lukea tarkemmin tästä.

Expo-alueelta löydät myös viikonlopun ajan Pelaajatcomin pisteen, jossa voit perjantaina ja lauantaina haastaa kaverisi NHL 22 -jääkiekkopelissä. Molempina päivinä pisteeltä voit bongata myös Suomen hermeettisimmän e-urheiluselostajan Arttu "Olvari" Hämäläisen, jonka voit haastaa valitsemaasi peliin.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop