Backdrop

Educational Masters

Yhteistyössä Telia Esports Serieksen kanssa järjestettävä Educational Masters on eri kouluasteille suunnattu elektronisen urheilun koululiiga, jossa oppilaat mittelevät eri peleissä korkeakoulujen, toisen asteen oppilaitosten ja yläkoulujen välillä.

Educational Masters koostuu kolmesta sarjatasosta: Masters, Minor, ja Junior. Masters-tasolla ottelevat korkeakoulut. Minor-tasolla pelaavat toisen asteen oppilaitokset. Junior-tasolla kisataan yläkoulujen kesken. Kussakin sarjatasossa pelivalikoima on valittu sopivaksi pelaajien iän ja potentiaalisen osallistujamäärän mukaan. Vuodessa pelataan kaksi kautta yksi keväällä ja toinen syksyllä.

Uutiset

EsportsEdumastersCS:GO
Syksyn 2022 korkeakouluopiskelijoiden CS:GO liiga käynnistyy – Visma panostaa opiskelijoihin!

Educational Mastersin syksyn 2022 Major-sarja käynnistyy, ja mukana on joukkueita kuudestatoista korkeakoulusta.

10.10.2022

Discord

Liity alta Educational Mastersin discordiin!

Lisätietoja

Toimintaa järjestetään yhteistyössä Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliiton, Suomen lukiolaisten liiton, Koululiikuntaliiton, Opiskelijoiden liikuntaliiton ja Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa.

Educational Masters konsepti kehittää suomalaista elektronisen urheilun pelaajapolkua, osallistaa, aktivoi sekä tukee e-urheilua harrastavia nuoria ja tuottaa uudenlaista kilpailutoimintaa. Loimme ympäristön, jossa Educational Mastersia kehitetään eteenpäin toiminnalle keskeisten sidosryhmien, kuten lajiliittojen sekä opiskelijajärjestöjen kanssa. Tahojen yhteisenä tavoitteena on lisätä lasten, nuorten, opiskelijoiden, koulujen ja perheiden tietoja ja taitoja koskien elektronisen urheilun harrastamisen haasteita ja mahdollisuuksia. Tavoitteena on luoda kiinnostavaa ja tavoittavaa toimintaa, joka aktivoi, tuo mielekkyyttä ja lisää osallisuutta.

Yhteystiedot

Educational Masters Event Manager, Topias Rantala, topias.rantalarushmode.com Educational Masters Director, Otto Takala, otto.takalarushmode.com

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop