Backdrop
 • Info

Info

Table of Contents

Mikä on ASSEMBLY x POWERPARK?

Assembly on Suomen suurin tietokonefestivaali, jota on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan pääosin kerran kesällä ja kerran talvella. PowerPark on vuonna 2000 perustettu Suomen suurin huvipuisto, joka tarjoaa huvilaitteiden lisäksi paljon erilaista hauskaa ja jännittävää tekemistä ja toimintaa. Assembly x PowerPark on tapahtuma, jossa videopelaamiseen ja digitaiteeseen erikoistunut Assembly rantautuu PowerParkin Palace Areenalle yhden viikonlopun ajaksi. Luvassa on hauskanpitoa pelilaitteiden ja hupilaitteiden ääressä.

Tapahtumassa on 500 konepaikkaa, eli verkkoyhdeydellä ja sähköillä verustettua pöytäpaikkaa, jotka on tarkoitettu omalla tietokoneella tai konsolilla viihtymään tulleille vieraille. Tekemistä riittää ilman omaa laitettakin, sillä tapahtumassa on uusimpia pelilaitteita esittelevä pelialue sekä esiintymislava, jossa nähdään peliturnauksia ja muuta aktivoivaa ohjelmaa. Assembly-tapahtumissa isoon rooliin nousevat kaverit ja yhdessäolo, pelaaminen, e-urheilun jännitys, sekä oppiminen ja uusiin asioihin tutustuminen. PowerPark puolestaan tarjoaa oivan lisämausteen ja vaihtelun Palace Areenan ohjelmalle, kun tarjolla ovat PowerParkin huvipuistos ja muut huvitukset, koko päättäjäisviikonlopu ohjelmas sekä legendaarinen Huvikauden Päättäjäisten ilotulitus! Liput PowerPark-huvipuistoon on ostettava erikseen.

Assembly x PowerPark -tapahtumaan myydään kahdenlaisia lippuja:

 • konepaikkalippuja oman pelikoneen kanssa saapuville kävijöille 
 • kävijälippuja päivä- tai viikonloppukävijöille, jotka eivät tuo mukanaan omaa pelikonetta

Huomaathan, että PowerPark-huvipuistoon liput myydään erikseen.

Konepaikoille saa tuoda joko tietokoneen tai pelikonsolin. Lisää lipuista löydät täältä.

Olemme koostaneet tietopaketin vanhemmille, joiden lapset osallistuvat tapahtumaan. Tietopaketti on luotu Helsingin Messukeskuksen tapahtumia varten, mutta pätee suurelta osin myös PowerParkissa järjestettävään tapahtumaan. Voit olla yhdeydessä meihin WhatsAppilla klikkaamalla tätä linkkiä: https://wa.me/358401290064 tai numerosta: 040 129 0064

Aukioloajat ja alue

ASSEMBLY x PowerPark 2023 järjestetään 8.-10.9. PowerParkin Palace Areenalla, Härmässä.

Tapahtuman ovet aukeavat perjantaina 8.9. klo 10.00. Ovet sulkeutuvat sunnuntaina 10.9. klo 14.00. Tapahtuman on avoinna 24 h vuorokaudessa lukuunottamatta EXPO-aluetta. Konepaikkalippuihin kuuluu yöpymismahdollisuus Palace Areenan nukkuma-alueella.

EXPO-alueen aukioloajat

Perjantai 10-22
Lauantai 9-22
Sunnuntai 10-14

Lipunmyynnin aukioloajat ovella

LIPUNMYYNTI, RANNEKKEENVAIHTO, NARIKKA

Perjantai 10-22
Lauantai 9-22
Sunnuntai 10-14

Turvatarkastus 24/7. Lipunmyynnin aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuman turvahenkilöstö vaihtaa jo valmiiksi ostettuja lippuja rannekkeisiin, mutta eivät myy lippuja.

Lippuja voi ostaa koko tapahtuman ajan osoitteesta tiketti.fi.

Huvipuiston aukioloajat

Perjantai suljettu
Lauantai 15-24
Sunnuntai suljettu

Saapuminen

ASSEMBLY x PowerPark 2023 järjestetään Härmässä PowerParkin Palace Areenalla. Paikalle pääsee kätevästi omalla autolla tai kesäaikaan huolettomasti junalla, mistä tahansa päin Suomea.

Palace Areenan eteen voi pysäköidä lastaamisen ajaksi, kun omia pelilaitteita ja tarvikkeita puretaan, mutta sen jälkeen auto on siirrettävä viipymättä parkkialueelle.

Lue kaikki saapumisohjeet ja junan aikataulut PowerParkin sivuilta.

Vanhempi saa tulla saattamaan konepaikalle tulevan lapsen, ja auttaa tätä purkamaan tavaransa turvallisesti konepaikalle. Myös poislähdön häämöttäessä vanhempi saa tulla auttamaan pakkauksessa ja lastauksessa. Muissa käynneissä tapahtuma-alueella vanhemmalla tulee olla tapahtumaan oma lippu.

Pysäköinti

Palace Areenan ymärillä on maksullinen parkkialue. Pysäköinnin voit maksaa kätevästi EasyPark-sovelluksella. Inva-merkillä pysäköinti on kaikkialla maksutonta.

Maksuttomat pysäköintialueet löytyvät suurelta nurmialueelta Valtatieltä 19 käännyttäessä hieman ennen huvipuistoa.

Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti

Kaikki tapahtumaan myytävät liput ovat henkilökohtaisia ja ne vaihdetaan rannekkeeksi sisäänkäynneillä. Rannekkeilla pääsee kulkemaan tapahtumasta myös ulos ja takaisin sisään päivän aikana. Tapahtuman sisäänkäynneillä myydään päivä- ja viikonloppulippuja. Konepaikkalippuja myydään ainoastaan netissä Tiketin sivuilla. 

Sisäänkäynnillä tehdään turvatarkastus. Lisää tietoa kielletyistä esineistä täällä.

Nukkuminen ja suihkut

Konepaikkalipullisille kävijöille olemme varanneet mahdollisuuden yöpyä sekä käydä peseytymässä Palace Areenalla. Nukkumisalue on Palace Areenan sisäänkäynnin vieressä, elokuvateatteria vastapäätä. Voit tuoda nukkumista varten maksimissaan 80 cm leveän patjan. Patja saa olla sähköllä täytettävä, tällöin täyttö ja tyhjennys hoidetaan nukkumishallin ulkopuolella. Telttaa ei saa tuoda. Suosittelemme ottamaan mukaan:

 • Makuualustan / patjan
 • Peiton / makuupussin
 • Tyynyn

Suihkut löytyvät kahvilan takaa toisesta kerroksesta. Muistathan ottaa mukaan oman pyyhkeen ja peseytymisvälineet.

Ruokatarjonta

Palace Areenalla on ruokarekka ja kahvila. Lisäksi pientä purtavaa voi ostaa lipunmyynnistä.

Noin kilometrin päässä sijaitseva ostoskeskus ja ravintolamaailma RoadHouse palvelee perjantaina ja lauantaina kello 7-22, ja sunnuntaina kello 11-21.

Koko PowerParkin ruokatarjonnasta voi lukea lisää täältä.

Esteettömyys

Tapahtumamme on täysin esteetön. Jokaiseen halliin ja tilaan on mahdollista päästä myös pyörätuolilla. Tiloista löytyy esteettömiä WC-tiloja.

Liikuntarajoitteisen avustaja pääsee ilmaiseksi sisään avustettavan asiakkaan kanssa.

Pysäköinti on ilmaista invaliditunnuksella.

Turvallisuus ja ensiapu

Meille on erittäin tärkeää, että tapahtumamme on turvallinen kaikille kävijöille. Tapahtuma on päihteetön. 

Tapahtumassa työskentelee PowerParkin järjestyksenvalvojia, joiden tehtävä on pitää yllä kävijöiden turvallisuutta. Voit kääntyä järjestyksenvalvojien puoleen missä tahansa asiassa ja he auttavat parhaansa mukaan. Jos havaitset järjestyshäiriöitä tapahtumassamme, ota heti yhteys järjestyksenvalvojiin. Heidät tunnistat alueella keltaisesta liivistä.

Tapahtumassa on ilmainen ensiapupäivystys 24 h vuorokaudessa PowerParkin toimesta. Ensiapupäivystäjään saat yhteyden infopisteen tai järjestyksenvalvojien kautta.

Kielletyt tavarat

 • Kaikenlaiset aseet – tämä kattaa myös “roolipeliaseet”, mikäli niillä voi satuttaa toista ihmistä
 • Teräaseet, kuten puukot
 • Leathermanit tai muut monitoimityökalut, joiden osana on veitsi (nämä luokitellaan teräaseiksi)
 • Ilotulitusvälineet tai muut räjähdysherkät aineet
 • Alkoholi ja huumausaineet
 • Reseptilliset lääkkeet, joihin sinulla ei ole reseptiä (resepti pitää olla mukana ja esittää pyydettäessä)
 • Laserosoittimet, laserkynät yms.
 • Savukoneet
 • Kuivajää
 • Potkulaudat, tasapainolaudat yms.
 • Isot kaiuttimet
 • Teltat

Päihteet ja huumausaineet

Assembly x PowerPark on koko perheen tapahtuma, ja tämän johdosta täysin päihteetön. Palace Areenalla ei myydä alkoholituotteita. Päihteitä (alkoholi yms.) tai huumausaineita ei saa tuoda tapahtumapaikalle. Tapahtumaan ei myöskään pääse sisään päihtyneenä. Tupakointi tapahtumapaikan sisällä on kielletty. Sisäänkäynnin ulkopuolella on erillinen tupakointialue.

Löytötavarat

Tapahtumassa 24h vuorokaudessa toimiva infopiste kerää löytötavarat tapahtuman aikana. Voit myös tulla ilmoittamaan infodeskille, mikäli olet kadottanut omaisuuttasi tapahtuma-alueella. Otamme tällöin ylös yhteystietosi ja löytäessämme tapahtumassa kadottamasi tavaran, ollemme sinuun yhteydessä.

Tapahtuman päättyessä PowerParkin löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun. Löytötavaratiedustelut: Puh. 0600 03391 (1,92€/puhelu + 2,38€/min + pvm). Avoinna arkisin klo 9.00-17.00, La 9.00-14.00.

Huomaathan, että kaikki Suomen Löytötavarapalvelun toimipisteet ovat suljettuina 12.9.–11.10.2023.

Hyvä käytös

Jokainen on tervetullut Assyille omana itsenään. Tapahtumassamme ei sallita minkäänlaista syrjintää, epäasiallista käytöstä, kiusaamista tai häirintää. Mikäli havaitset epäasiallista käytöstä tai häirintää, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai henkilökunnan edustajan puoleen matalalla kynnyksellä. 

Ikärajat

Assembly on ikärajaton, koko perheen tapahtuma. Tapahtumamme suositusikäraja ilman vanhempiaan osallistuville nuorille on 13 vuotta. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät veloituksetta tapahtumaan lipun ostaneen vanhemman seurassa.

Kuvaus ja striimaus tapahtumassa

Tapahtumassa kuvataan ja striimataan järjestäjän ja kävijöiden puolesta, joten emme voi taata, ettei kävijä näkyisi tapahtumasta tehdyillä tallenteilla joko livenä tai jälkikäteen. Saapumalla tapahtumaan hyväksyt mahdollisuuden tulla kuvatuksi.

Järjestävän tahon osalta voit pyytää esimerkiksi Galleriassa olevien kuvien poistamista, mutta kaikkea ei silti välttämättä voida poistaa. Yksityishenkilöiden ottamaan materiaaliin Assembly Organizing ei voi puuttua.

PowerParkin tietopankki

Yleistä PowerParkin infoa löytyy paljon PowerParkin tietopankista.


Assembly
Footer Backdrop