Backdrop
  • Assembly Creators
CreatorsEXPO

Jaa

Assembly Creators

Torstai—Sunnuntai, 1.—4.8.2024

Assembly Summer 2024

Osta liput

Assembly Summer 2024 vaikuttajat!

Aikataulu

To 11:00 – 17:00

LAN

Content Corner Seats: Ireneidanvalo, Subjekti, Pia4ch, Huntari

Pe 07:00 – 12:30

LAN

Content Corner Seats: Applezzi, Elinamme, Maatukka, Vinkeepylly

Pe 13:00 – 19:00

LAN

Content Corner Seats: HuikkaKoodaa, Tubu, Crossfiregirl, Sokeripupu

La 07:00 – 12:30

LAN

Content Corner Seats: Nymfi, Laurenzinaa, Katjaana, Zalzarr

La 13:00 – 19:00

LAN

Content Corner Seats: Sitra, JayEm, Weeppi, Pauskiih

Assembly Creators tarjoaa mahdollisuuden jo tunnetuille sekä uusille striimaajille tehdä sisältöä Assemblyiltä ja nauttia tapahtuman tunnelmasta yhdessä striimiyleisönsä kanssa.

Content Corner Seats

Striimipaikat tekevät paluun Assyille!

Uudet Content Corner Seatit nähdään ensi kertaa tässä tapahtumassa. Uusissa paikoissa yhdistyvät vanhan kunnon Stream Cornerin ja suositun Influencer Seatin hyvät puolet!

Content Corner Seats tarjoaa entisen Streamcornerin tavoin tähtistriimaajille täysin varustellut striimauspisteet, joista he voivat jakaa yhteisöilleen lanihallin tunnelmaa reaaliajassa, ja myös Influencer Seatin joustavammat ajat ja edut.

Striimausvuoroja on viisi tapahtuman aikana. Torstaina 14-20, sekä perjantaina ja lauantaina 10-15:30 ja 16-22.

Aikataulu

TO 14-20: Ireneidanvalo, Subjekti, Pia4ch, Huntari
PE 10-15:30: Applezzi, Elinamme, Maatukka, Vinkeepylly
PE 16-22: HuikkaKoodaa, Tubu, Crossfiregirl, Sokeripupu
LA 10-15:30: Nymfi, Laurenzinaa, Katjaana, Zalzarr
LA 16-22: Sitra, JayEm, Weeppi, Pauskiih

Esittelyt

Applezzi
Applezzi on 20-vuotias pelitubettaja ja -striimaaja, jonka sisältö pyörii lähinnä Minecraftin ympärillä. Hän striimaa myös muita pelejä satunnaisesti. YouTubessa häneltä löytyy yli 70 000 seuraajaa.

The_katjaanaa
Heippa! Nimeni on The_katjaanaa oon tälläinen 25 vuotias striimaaja Tampereelta ja yleensä striimaan höpöttelyä mutta myös pelejä sillon tällön! Assyillä nyt ollut mukana 3 kertaa peräkkäin ja nauttinut khyl menosta ja meningistä! Toivottavasti säkin tuut! Nähdään assyilla!

Huntari
Let the Hunt begin! Olen Variety-striimaaja, joka striimaa mitä vaan mitä mieleen tulee pelaamisesta IRLiin, suoraa puhetta unohtamatta. Pienen tauon jälkeen teen paluuta live-hommiin. Nähdään Assyilla, tulkaa morolle!

Nymfi
Turussa asusteleva 26-vuotias nainen. Pelailen paljon katsojien kanssa erinäisiä pelejä mutta eniten aikaa kuluu summoner’s riftin kentillä. Tykkään myös tehdä paljon IRL striimejä ulkoilemisesta. Suurin osa ajasta kuluukin Luca -koiran kanssa temmeltäessä! Persoona lyhyesti sanottuna; yllytyshullu duracelpupu joka saa hymyn huulille huonoinakin päivinä!

JayEm
Vuodesta 2011 lähtien YouTubessa ja sittemmin myös Twitchissä vaikuttanut, närhimieheksi profiloitunut peli- ja populaarikulttuurin suurkuluttaja, joka menee kaikessa hauskuus oma fiilis edellä aina pelivalinnoista sisällön laatuun. Yhtenä päivänä voi räiskiä Overwatchissa, toisena tutkailla Midgaria Final Fantasy VIIssa, mutta aina yhteisön kanssa.

Weeppi
Meikäläinen on Weeppi, tällainen vajaa 30v heppu vantaalta. Striimailen vähän sitä sun tätä aina silloin kun töiltäni ehdin, olen nääs vuorotyötä tekevä Variety-striimaaja. Kauhu-, Retro- ja Indie-pelit ovat meikäläisen suurta herkkua ja tuleehan sitä aika paljon pelattua muun muassa Dead by Daylightia, Lethal Companya ja Jackboxin porukkapelejä yhdessä katsojien kanssa. Tulkaa ihmeessä katselemaan striimisettejäni ja moikkaamaan meikää myös paikan päälle jos meikäläisen töhöily kiinnostaa!

Pi4ch
Tervetuloa gamer ”piaksin” (eli meiksin) striimin pariin! Live lähetyksissä Twitchissä pelataan uusimpia hittejä, vanhimpia floppeja sekä kaikkia pelejä niiden väliltä. Siinä sivussa keskustellaan yleisön (eli teiksien) kanssa polttavista teemoista, kuten moottoripyöristä ja kilpikonnista.

Pauskiih
Oon Pauski, 27v jyväskyläinen Twitch striimaaja. Teen myös sisältöä Tiktokin ja youtuben puolelle. Niistälöytyy koonteja mun twitch touhuiluista ja irl vloggeja. Pelailen usein kanavallani kauhu ja selvitymispelejä. Yksi isoimmista suosikeistani on Dead by Daylight. Se on selviytymiskauhupeli, jossa yksi pelaaja on tappaja ja neljä muuta pelaajaa ovat selviytyjiä, jotka yrittävät paeta tappajan kynsistä. Pelaan itse molempia rooleja. Myöskin kauhupelit kuten Resident Evilit, Outlastit ja visage on koettu striimeissä. Oon niistä selvinnyt, mutta huutamiselta ei oo vältytty.

Tubu
Tubu on suomalainen peli-tubettaja, pelisuunnittelija ja urheilija joka tekee sisältöä pääasiassa Youtubeen.

Ireneidanvalo
Olen 31-vuotias helsinkiläinen lifestyle -sisällöntuottaja. Omimmillani olen erityisesti tarinoihin, sketseihin, ruoanlaittoon, terveyteen, kauneuteen, muotiin ja matkailuun liittyvissä asioissa, mutta minua kiinnostaa myös autoihin, peleihin ja moneen muuhun liittyvä sisällöntuotanto. Välillä homma repeää spontaanisti pelkäksi huulenheitoksi, ja juuri se onkin suosioni salaisuus.

Crossfiregirl
Täällä Crossfiregirl tai Crossy eli Nelly moi! Striimauksiin ei ole ollut valitettavasti niin paljoa aikaa viime aikoina, koska opiskelut ovat vaatineet oman osansa arjesta ja viikonlopuista. Ehkäpä juuri sen takia onkin erityisen mahtavaa olla täällä Summer ́24 Assemblyillä Content Cornerissa striimaamassa muiden striimaajien kanssa! Aloitin aikanaan striimaamaan LaeppaVika, Rauskin striimauksien ansiosta. Aina kun katsoin Rauskin striimauksia tulin superhyvälle tuulelle, maailman murheet pienenivät ja hymy palasi kasvoille. Hyväntuulisuutta haluan myös itse omalla striimauksellani jakaa kaikille seuraajilleni. Tärkeintä ei mielestäni ole taidot tai osaaminen, vaan tärkeintä on hyvä, rento fiilis ja hyväntuulisuuden jakaminen muille. Toivottavasti tulet seuraamaan striimaustani ja naureskelemaan niin sähläyksille kuin onnistumisillekin! Hope to see you!

Subjekti
Hei! Olen Subjekti, TikTok-sisällöntuottaja, jonka kanavalla tutustutaan uusiin paikkoihin, maistellaan asioita ja pelataan Rainbow Six Siegeä! Viime vuosina olen kiertänyt maailmaa, käynyt muun muassa Kiinan muurilla, Hollywoodissa, monissa Euroopan kohteissa ja Lähi-idässä. Matkoillani pyrin tuomaan katsojilleni elämyksiä ja kokemuksia. Kotona taas tutustutaan katsojiin pelaamisen merkeissä. Tule mukaan seuraamaan seikkailujani ja pelaamaan kanssani! Nähdään kanavalla!

Maatukka
Moi oon maatukka ja maalaan tauluja twitchissä. Maalaamisen lisäksi striimaan myös kokkausta, irl ja pelaamista.

Elinamme
Oon Ellu ja virkkaan mun striimeissä! Käsitöiden lisäksi striimeissä leivotaan, jutellaan ja käydään sienestämässä ja keräämässä kiviä! Tuu mukkaan!

Vinkeepylly
Vinkeä varietystriimaaja, jolle turvallinen ja jokaista kunnioittava tunnelma striimissä on tärkeintä hauskanpidon ohessa. Striimeissä nähtävillä hyvää fiilistä, pelejä ja raiteilta jatkuvasti poukkoilevia keskusteluja.

Sitra
Teen pelivideoita sekä striimejä youtuben puolella. Mun kanavan videot sekä striimit sopii kaiken ikäisille! Striimeissä tykkään jutella katsojien kanssa, välillä niin paljon että unohdan keskittyä peliin 🙂

Zalzarr
“Muut kutsuu sitä variety striimaamiseksi, mä kutsun sitä lääkitsemättömäksi ADHD:ksi!” Enkkustriimaaja säällä kun säällä, paitsi Assyillä.

Sokeripupu
Moi kaikille! Mä oon Minja, 18-vuotias. Rakastan pelata Valorantia, League of Legendsia, Robloxia ja Overwatchia. Lisäksi oon ihan hulluna kissoihin! Teen cosplayta ja tykkään tuoda suosikkihahmojani eloon. Teen paljon sisältöä TikTokissa ja Twitchissä, missä jaan pelivideoita, cosplay-juttuja ja muuta kivaa arjestani. Löydät myös vähän matskua YouTubesta. Tuun Assembly PC Gaming Expo -tapahtumaan, joten tuu ihmeessä moikkaamaan! Nähdään
siellä ja pidetään hauskaa yhdessä!

HuikkaKoodaa
Huikkakoodaa, oikealta nimeltään Joni, on suomalainen striimaaja, joka tunnetaan erityisesti koodausstriimeistään ja Tiktok videoistaan. Hän aloitti striimaamisen Twitchissä joulukuussa 2021 ja hän onkin nopeasti noussut Suomen suosituimmaksi Ohjelmisto-ja pelinkehitys striimaajaksi. Hänen Twitch striimit keskittyvät pääasiassa web ja mobiili-ohjelmistokehitykseen, eli appien koodaaamiseen. Huikkakoodaa on tunnettu hauskasta ja rentouttavasta tyylistään, mikä näkyy hänen striimiensä sisällöissä. Ohjelmistokehittämistä vapaa-ajalla ei tarvitse Huikan mukaan ottaa liian vakavasti vaan tavoitteena on tuoda yhteen asiasta kiinnostuneita ihmisiä ja luoda yhteisö tämän ympärille. Hän tarjoaa myös katsojilleen mahdollisuuden oppia koodausta seuraamalla hänen striimejään ja osallistumalla keskusteluihin niin Twitchissä kuin Discordissakin.

Laurenzinaa
Heippa oon Laura, internetissä tunnetaan nimellä Laurenzinaa. Asustelen Suomen Turussa ja striimaillut nyt 5 vuotta, joista 2 saanut tehdä tätä ihan päivätyökseni! Livelähetykset pyörivät Just Chattingin, Counter Striken sekä IRL-striimien ympärillä. Välillä saatetaan heittää lihapullat lattialle tai olla 17 tappion putkessa CS:ssä, seuraavassa hetkessä juostaan Cooperin testiä pupupuvussa ja parit kerrat striimailtu ulkomailta! Skaala on aika iso, mutta parasta on yhteisö, joka on muodostunut kanavan ympärille. Tuu rohkeasti moikkaamaan chattiin tai paikanpäälle, kivaa tutustua uusiin tyyppeihin!

Vaikuttajahaku

Tällä kertaa voit hakea vaikuttajaksi Assyille!

Vaikuttajahaku on päättynyt 14.7.


Assembly
Footer Backdrop