Backdrop
  • Creative Zone & Scene Lounge
ActivitiesDemoscene

Jaa

Creative Zone & Scene Lounge

Torstai—Sunnuntai, 4.—7.8.2022

Assembly Summer 2022

Osta liput

Hyvät vanhankoulun skenerit, hangaroundit ja nuoret innokkaat koodarit: Creative Zone, olkaa hyvä!

Creative Zone on Assyjen luovan toiminnan keskus. Jos olet kiinnostunut demoista, koodauksesta, pelien tekemisestä, elektroniikan rakentamisesta, ohjelmoinnin aloittamisesta tai teknologiasta yleensä – olet tullut oikeaan paikkaan. Creative Zone on tuotettu yhteistyössä IGDA Finlandin, Hacklabin ja Skrollin kanssa. Tervetuloa tutustumaan.

Pääyhteistyökumppaneina toimivat HypeHype, Small Giant Games ja kumppaneina Fingersoft, Remedy, Housemarque, Druid, Supercell, Unity Technologies ja UpCloud.

CREATIVE ZONE


SCENE LOUNGE

Demoskenen olohuone, jonne kaikki mediataiteesta kiinnostuneet voivat tulla katsomaan demoja ja useita ohjelmointi-, grafiikka-, musiikkikilpailuita. Tule tapaamaan muita harrastajia ja scenereitä. Loungesta löydät screenin, josta katsoa osan tapahtuman kilpailuista sekä voit osallistua Loungen omiin kilpailuihin, jotka monet ovat helpommin lähestyttäviä kuin isot demokompot eivätkä vaadi kivenkovaa koodausosaamista.

Loungesta löydät mukavan sohva-alueen ja hyvää seuraa.


ARTTECH SEMINAARIT

Teknologian syvää päätä ja matalampaa rannikkoa – Assemblyn seminaareista sisältöä löytyy niin alan harrastajille kuin myös aloittelijoille ja muille teknologiasta kiinnostuneille.


HACKLAB

Suomen hacklabit Assemblyilla! Tule tutustumaan Hacklabien ihmeellisiin koneisiin ja laitteisiin. Mukana mm. Tsernobyl-ydinreaktorisimulaattori, ledivilkuttimia, 3D-tulostimia ja muita laitteita. Skrolli-lehti ja pelilehti Retro Rewind ovat mukana osana Hacklabia.


IGDA WORKSHOPS

Tarjolla on useampi työpaja pelien kehitykseen ja koodaukseen liittyen. Kohderyhmänä on pääasiassa aloittelijat, sisältöä löytyy myös edistyneemmillekin. Sisältö sopii myös perheille ja nuorille. Mukaan tarvitset oman (kannettavan) tietokoneen. Työpajoihin otetaan rajallinen määrä osallistujia.


GAME JAM

Assyilla jammaillaan taas – luvassa on pelinkehitystä tiiviissä tahdissa tapahtuman aikana. Finnish Game Jam järjestää perinteiset Assyjamit. Lisätietoja osallistumisesta omassa osiossaan


HYPE HYPE

Luo ensimmäinen pelisi – Tule pitämään hauskaa kavereiden, muiden pelaajien ja pelejä tekevien ihmisten kanssa HypeHypen pisteelle.


During the summer event we offer a meeting place for those interested in demoscene and digital art. Come meet both new and old demo creators and digital artists. Scene Lounge’s program will include workshops, demoshows, speeches, discussion, art, nostalgia, clinics and much more. Demo compos are shown on the main stage, but Scene Lounge does offer some additional program related to demo compos. Check out demo competition rules for more information.

 


Assembly
Footer Backdrop