Backdrop
  • Lehdistölle – Media

Lehdistölle – Media

Assembly on Suomen vanhin, suurin ja hauskin tietokonefestivaali, joka keskittyy demoskeneen, LANittamiseen, pelaamiseen, esportsiin ja digitaalisen kulttuuriin. Neljän päivän 24/7-tapahtumassa voi kokea näyttävimpiä mediataideteoksia, yhdessäoloa, viihdettä, esportsia, kilpailuja sekä saada tietoa uusista teknologioista ja ilmiöistä. Assemblyn keskiössä on sen yleisö; pelaamisen, demoskenen ja digitaalisen kulttuurin fanit.


Akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Toivotamme tiedotusvälineet tervetulleiksi tapahtumiin, lehdistöpyynnöt pyydämme toimittamaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa käyttämällä akkreditointilomakettamme.

Haastattelupyynnöt:  pr@assembly.org

 

Are you a media representative? Apply for accreditation.


Tutustu myös seuraaviin:

Assemblyn mediakortti.

Assemblyn historia.


Kyselyt

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia. Tapahtuman aikana lehdistön kyselyt pyydetään osoittamaan Infodeskille.


Kuvat

Kaikkia lehdistökuvia voi käyttää vapaasti Assembly-aiheisten uutisten tai ominaisuuksien julkaisemisen yhteydessä. Alkuperä ja valokuvaaja on mainittava valokuvaa käytettäessä (esim. “Tuula Ylikorpi / Assembly Organizing”). Kaikki kuvat ovat JPEG-muodossa, sRGB-väriavaruudessa. Pienet muokkaukset ja rajaus ovat sallittuja.

Lehdistökuvat


Logot

Lataa Assemblyn  logopaketti


Assembly
Footer Backdrop