Backdrop
  • Cosplay-kilpailut
Assembly Summer Cosplay
Cosplay

Jaa

Cosplay-kilpailut

Lauantai, 6.8.2022

Assembly Summer 2022

Osta liput

30-vuotiaiden Assemblyjen kunniaksi Cosplaykilpailut kasvavat: nyt kilpailemaan voi tulla niin yksin kuin kaverienkin kanssa!

Cosplay on monimuotoinen harrastus jossa yhdistyvät fanitus, käsityöt, näytteleminen ja moni muu erilainen taito! Cosplay on maailmanlaajuisesti suosittu harrastus, jossa jokainen tekee asunsa niin kuin haluaa. Osa tekee asunsa alusta asti itse, jotkut muokkaavat valmiita vaatteita ja toiset taas ostavat puvun valmiina.

Cosplaykilpailuja on monenlaisia, ja jokainen yksittäinen kilpailu keskittyy eri tavalla eri asioihin cosplayssa. Osassa arvioidaan esiintymistä, toisissa pelkkää pukua, joissakin kumpaakin erilaisin painotuksin. Assemblyjen cosplaykilpailu on pukukilpailu, jossa arvioitavana ovat ainoastaan kisaajien puvut; kuinka ne on tehty, kuinka lähelle toteutus pääsee lähdemateriaaliaan, miten toimivia materiaalivalintoja asussa on tehty ja paljon muuta. Assemblyjen cosplaykilpailujen erikoisuutena on kuitenkin vapaamuotoinen lavaosuus, jossa kisaajat saavat esittää lyhyen esityksen Assemblyjen päälavalla!

Assemblyjen cosplaykilpailu on pukukilpailu, jossa arvioitavana ovat ainoastaan kisaajien puvut; kuinka ne on tehty, kuinka lähelle toteutus pääsee lähdemateriaaliaan ja miten toimivia materiaalivalintoja asussa on tehty. Kilpailemaan voi tulla yksin yksilökategoriaan, tai 2-5 hengen ryhmänä upouuteen ryhmäkategoriaan! Monista muista pukukilpailuista poiketen Assemblyjen cosplaykilpailujen erikoisuutena on lavaosuus, jossa kisaajat saavat esittää lyhyen esityksen Assemblyjen päälavalla! Voit tutustua kilpailun tuomaristoon tällä sivulla.

Sekä yksilösarjan että ryhmäsarjan voittajat vievät kotiin huimat 500€! Yleisön on myös mahdollista äänestää joko yksilökisaaja tai ryhmä Yleisön Suosikiksi!


ILMOITTAUTUMINEN KISAAN

Ilmoittautuminen on sulkeutunut 3.7.2022 klo 23:59. Toivotamme kisaajat ja katsojat sydämellisesti tervetulleiksi Assemblyille.

  • Lue säännöt läpi huolellisesti. Säännöt pääset lukemaan täältä.
  • Lataa kaikki referenssikuvat ja tausta-audio Google Drive/OneDrive/Dropbox kansioon. Nimeä kansiosi selkeästi, esimerkiksi: Nimesi/nicknamesi / 2022 Assembly Cosplaykilpailu. Varmista, että kopioit nimenomaan kansion linkin, ja että kansio näkyy julkisesti.
  • Täytä ennakkoilmoittautumislomake johon löydät linkin Assemblyjen nettisivuilta. 
  • Odota, että kisajärjestäjä varmistaa osallistumisesi. Kisajärjestäjä pyytää sinua täydentämään kansiotasi, jos esimerkiksi audiosi puuttuu tai linkki vie väärään paikkaan.

 


Assembly
Footer Backdrop