Backdrop
 • Järjestäjät – Tule mukaan tekemään tapahtumaa

Järjestäjät – Tule mukaan tekemään tapahtumaa

ASSEMBLY-tapahtumia järjestää yhdessä Assembly Organizing Oy:n kanssa yli 400 hengen vapaaehtoisten yhteisö. Vapaaehtoiset ovat jakautuneet eri tiimeihin perustuen eri vastuualueisiin ja tehtäviin kuten esimerkiksi GameCrew, LiveCrew, NetCrew ja BuildCrew.


Tiimit

Meiltä löytyy jotain jokaiselle. Sinun ei tarvitse olla alasi ammattilainen, vaan Assemblyilla pääset harjoittelemaan työelämässäkin tarvittavia taitoja erilaisten tehtävien parissa. Etsimme jatkuvasti vapaaehtoisia eri aloilta auttamaan tapahtuman järjestämisessä.


Millaista on olla vapaaehtoinen?

Osallistumalla tapahtuman järjestämiseen, sinulla on mahdollisuus:

 • Oppia organisointia, projektinhallintaa ja tuotantotaitoja
 • Oppia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • Oppia ääni- ja videotuotantoa
 • Hioa ihmissuhde- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Parantaa tiiminjäsenten osaamista
 • Soveltaa ohjelmointitaitojasi
 • Työskennellä erittäin edistyneessä ja laajamittaisessa tietoverkkoympäristössä
 • Saada tapahtuma-alan kokemusta
 • Päästä mukaan ison tapahtuman viestintään
 • Leikkiä uusimmilla ja isoimmilla teknisillä leluilla 🙂

Assemblyn järjestäminen vaatii sinulta sitoutumista, mutta voimme vakuuttaa että se antaa vähintään kaksi kertaa niin paljon takaisin kuin se vie! Arvokkaan kokemuksen lisäksi vapaaehtoisemme saavat seuraavat edut:

 • Sisäänpääsyn tapahtumaan itselle ja muutamalle kaverille
 • Asiaankuuluvan vaatetuksen
 • Ruokaa ja juomaa
 • Oppimis- ja verkostoitumiskokemuksia
 • Arvokasta työkokemusta
 • Juhlat tapahtuman jälkeen
 • Mahtavia vapaaehtoiskollegoja
 • Vastuuta, jos näin haluat!

Liity mukaan?

Haluatko liittyä mukaan järjestämään yhtä maailman suurimpaa tietokonefestivaalia? Haemme jatkuvasti lisää aktiivisia vapaaehtoisia mukaan toimintaamme.


Hakuohjeet

Voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen job-contact@assembly.org

Ilmoita hakemuksessasi vähintään seuraavat asiat:

Henkilökohtaiset tietosi

 • Hakemasi tehtävä: jos haet tiettyä tehtävää – jos haluat yleisesti mukaan, ei tätä tarvita
 • Nimesi:
 • Yhteystietosi: puhelinnumero, sähköpostiosoite, mahdollisesti sosiaalisen median kanavat, jos haluat tuoda niitä esille (esim. discord, twitch, youtube jne)
 • Ikäsi: valitettavasti otamme vastaan hakemuksia vain yli 18-vuotiailta
 • Nimimerkkisi ja mahdollinen demogroup, pelitiimi tai muu ryhmä (vapaaehtoinen)

Taustatietosi ja taitosi

 • Aikaisemmat Assemblyt tai vastaavan tyyliset tapahtumat, joissa olet käynyt (esim. mitkä Assembly-tapahtumat)
 • Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet (esim. elektroniikka, videotuotanto, ohjelmointi, musiikki, tietoturva, valokuvaus, äänityöt, visuaalinen suunnittelu, some, viestintä ja kaupalliset kumppanuudet jne.)
 • Taitosi ja pätevyytesi. Kiinnitä erityistä huomiota tähän osioon ja kerro meille missä olet hyvä ja mitä haluaisit oppia
 • Muu vapaaehtoistyö, jota olet aiemmin tehnyt (esim. osallistuminen verkkosivuston rakentamiseen tai pienemmän LAN-tapahtuman järjestäminen, tapahtumien järjestäminen yleisesti yms.)
 • Osallistuminen demoskene-, peli- tai muihin yhteisöihin (ei pakollinen)

Haemme vapaaehtoisia erityisesti  seuraaviin creweihin ja tehtäviin:

OTAMME HAKEMUKSIA VAIN TÄYSI-IKÄISILTÄ HAKIJOILTA!


BuildCrew

BuildCrewissä pääset konkreettisesti rakentamaan tapahtumaa, kun asettelet ja kannat pöytiä, suunnittelet kaapelimatotuksia, vastaat logistiikasta ja kaikesta muusta pienestä ja suuresta tapahtuman rakentamiseen liittyvästä – tietenkin hyvässä seurassa! BuildCrew kaipaa reippaita tekijöitä, jotka jaksavat kantaa kortensa kekoon. Osallistut tapahtuman rakennuspäivinä ahkerasti pystyttämiseen, mutta itse tapahtumassa sinulla on vähemmän puuhaa.


IVOCrew

IVOcrewin päätehtävä on rakentaa tapahtuman konepaikoille sähköt – olet siis eräässä tärkeimmistä rooleista konepaikallisten kävijöiden kannalta. Rakennusvaiheessa pääasiallinen toimi on jatkojohtojen levitys pöytiin, kytkentöjen teko ja rakennetun sähköverkon asennusmittaukset. Ennakkotiedot sähköistä on toki eduksi, mutta ei välttämätöntä. Uudet henkilöt otamme mukaan IVOcrewiin mieluiten aina talvitapahtumissa, ja kesätapahtumat ovat suurempana tapahtumana “seuraava vaihde silmään”. IVOcrewissä suurin osa tehtävistä keskittyy tapahtumaa edeltäville rakennuspäiville ja purkuun, itse tapahtuma-ajan tehtävien keskittyessä päivystykseen ja sähkövikatapausten korjaamiseen.


CompoCrew

Oletko miettinyt, miltä tuntuisi olla osa CompoCrew’ta? Nyt on siihen oiva mahdollisuus, sillä CompoCrew kaipaa lisävahvistuksia!

Tarjolla on erilaisia tehtäviä realtime-compojen parissa sekä ingame-compoissa. Toivomme, että sinulla on tietämystä tapahtumasta, kiinnostus demoskeneen ja perus IT-taidot. Ymmärrys AV-tekniikasta on plussaa. Vaikka työ on hektistä, apuna on ihan mahtava tiimi joka auttaa ja opastaa.


CateringCrew

Oletko kaveriporukassasi voileipätaituri? Etsimme Catering-tiimiin vahvistuksia kesän tapahtumaan! Haussa Catering-tiimiin useampi henkilö pyörittämään vapaaehtoisten kahvio/välipalabaaria sekä huolehtimaan että vapaaehtoisilta ei lopu kahvi tai pikkupurtava. Tehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta, hyvä fiilis ja asenne ratkaisee!


EsportsCrew

Tunnetko uusimmat pelit ja matsit läpikohtaisesti sekä suhtaudut niihin intohimoisesti? Silloin EsportsCrew on paikka sinulle. Voit päästä esimerkiksi toimimaan tapahtuman harrastelija- ja ammattilaisturnauksien tuomarina tai auttamaan tapahtuman pro-pelaajia, samalla nauttien itse upeista työkavereista ja pääsystä turnauksien aitiopaikalle (jos tehtävät niin sallivat).


EventAV

Useampia paikkoja on avoinna EventAV-tiimissä, jossa pääset tekemään hommia mm. striimauksen, lavatekniikan ja moderoinnin/lähetyksenvalvonnan kanssa eri lavoilla (pelilava, päälava, Assymylly yms). Asenne ratkaisee näissäkin hommissa!


Visitor Experience

Koetko, että sinulla on visuaalista silmää ja haluaisit tehdä partyhallista kauniin? Visitor Experience kaipaa tiimiä, jonka tehtävät ajoittuvat erityisesti rakennukseen ja purkuun. Hommassa pääsee tekemään sisustusta ja sommittelua niin paljon kuin sielu sietää!


Digital Lifestyle

Jos veri vetää auttamaan sponsoreita, Assemblyn ystäviä ja yhteistyökumppaneita, liity Digital Lifestyleen, jossa kaivataan apukäsiä. Tehtävässä tarvitaan vahvaa asiakaspalveluasennetta, hyvää pelisilmää ja reipasta fiilistä.

Työ on paikoitellen hektistä, mutta palkitsevaa! Tehtävät keskittyvät erityisesti toiseen rakennuspäivään ja tapahtumaan.


Ticket Sales Coordinator

Haluatko päästä hands-on optimoimaan lipunmyyntiä ja käyttämään digitaalisia myyntikanavia + analytiikkaa. Tässä mahdollisuus sinulle kartuttaa osaamista online-myynnin parissa.


SomeCrew

IG, TikTok, Youtube, Discord, yleinen viestintä – you name it. Tunnet kanavat ja metodit kuin omat taskusi, mutta haluat kokeilla, oppia ja luoda uutta. Sinun vastuullasi yhdessä muiden kanssa on katsoa että some-postaukset lentävät ja häshtägit ovat paikoillaan. Olet marssimassa siikamarssia tai katsomassa kun ohjaimet lentävät nurkkaan Tekken-turnauksessa, tai ainakin kirjoitat niistä. Somecrew on siellä missä tapahtuu.


Content Team Producer

Tässä roolissa pääset tuottamaan lavaohjelmaa ISOILLA lavoilla.


Assembly
Footer Backdrop