Backdrop
  • -JJ:n vanhentuneet pelikonsolit 2

Jaa

-JJ:n vanhentuneet pelikonsolit 2

Torstai—Sunnuntai, 1.—4.8.2024

Assembly Summer 2024

Osta liput

Oletko haka nostalgisissa peleissä? Tule tutustumaan -JJ:n vanhentuneisiin pelikonsoleihin ja kisaamaan ultimaattisista retromestarin titteleistä näillä harvemmin nähdyillä laitteilla!

-JJ tuo assyille toistamiseen pienen kattauksen omia vanhoja pelikonsoleitaan kaikkien pelattavaksi. Tällä kertaa pelkän pelailun lisäksi keskitytään myös kisailemaan vanhalla 8-bit. Nintendolla, XBOXeilla ja OUYAlla. Jokaiselle päivälle to-la on luvassa pieniä yksittäisiä kilpailuja sekä koko viikonlopun kestävä pistekisa. Mikä parasta, kaikista kilpasarjoista luvassa -JJ:n omakätisesti veistelemiä palkintoja!

8-bit. Nintendon legendaarinen valopistoolipeli Duck Hunt täytti huhtikuussa 40 vuotta, joten sen kunniaksi -JJ:n pisteellä on koko viikonlopun kestävässä Duck Hunt -pistekisa. Kuka ampuu tarkimmin ankkoja ja kerää eniten pisteitä? Lisäksi päivittäinen pistekisa käydään Nintendo World Championship 1990 -pelissä, josta on juuri julkaistu Nintendo Switchille uusi ja modernisoitu versio. -JJ:llä kuitenkin pääsee taituroimaan amerikkalaisella 8-bit. Nintendolla alkuperäistä Super Mario/Rad Race/Tetris -nopeuspeliä tiukalla 6 min. 21 sek. ajastuksella.

Alkuperäisillä XBOXeillä pistetään joka päivä kello 17.00 oldskool Halo 2 deathmatchi pystyyn 2-8 pelaajan turnajaisissa. Tule ja myllytä kaikki vastaantulijat tässä FPS -klassikossa, vaikka joka päivä! OUYAlla sen sijaan hassutellaan leikkimielisemmissä pikkupeleissä pitkin viikonloppua, sillä tämä raketin lailla kananlennon tehnyt konsoli on riemukkainta sohvasohimista parhaimmillaan. Tästä ei voi tulla kuin hyvä mieli 🙂

Tervetuloa pelaamaan, hengaamaan ja vaikkapa vain jutustelemaan ja fiilistelemään pelejä, joihin ei välttämättä enää nykyään niin useasti törmää. Tarkemmat turnaus- ja palkintotiedot paikanpäältä. Ja niin, jos uskallat – haasta -JJ Tetriksessä 😉

Laitelista
(HUOM: muutokset mahdollisia, koska eihän näistä koskaan tiedä mikä lakkaa yllättäen toimimasta…)

Alkuperäiskonsolit:

  • Eurooppalainen Nintendo 8-bit., Duck Hunt, ehkä muitakin pelejä
  • Amerikkalainen Nintendo 8-bit., Nintendo World Championship, ehkä muitakin pelejä
  • 2 kpl XBOX, jossa Halo 2 ja sekalainen kattaus muitakin pelejä
  • OUYA, herttaisia pikkupelejä, jotka ovat parhaimmillaan 4 pelaajan kesken
  • Tule katsomaan mitä muuta -JJ saa pakattua mukaan!

Assembly
Footer Backdrop