Backdrop
 • School of Gaming: Mini-LAN
LAN

Jaa

School of Gaming: Mini-LAN

Torstai—Sunnuntai, 1.—4.8.2024

Assembly Summer 2024

Osta liput

School of Gaming saapuu jälleen Mini-LANien kera! Lapsille ja nuorille tarjolla olevat päiväkohtaiset konepaikat sisältävät tietokoneen, pelikasvattajan ja runsaasti kivaa puuhattavaa turvallisessa ympäristössä!

School of Gaming järjestää 8-14 -vuotiaille gamereille hurjan hauskat Mini-Lanit ASSEMBLY Summer 2024 -tietokonefestivaaleilla Messukeskuksessa! Omaa pelikonetta ei tarvitse ottaa mukaan, mutta saat toki tuoda sellaisen. Mini-Laneilla on oma pelikasvattaja pitämässä huolta gamereista ja järkkäämässä mukavaa lanipuuhaa!

Mini-LANeilla pelataan pääasiassa Minecraftia sekä muita ikärajoituksiltaan sopivia pelejä, kuten Rocket Leagueta ja Fall Guysia. Pelikasvattajat ovat tarkkoja ikärajoitusten suhteen, joten K-16 ja sitä vanhemmille tarkoitettuja pelejä ei saa pelata Mini-LAN-pöydässä.

Mini-LAN-ohjelmamme timanttihetki on SUPERDUPER Minecraft -turnaus, joka järjestetään vain lauantaina Assemblyjen Esports Creator -lavalla. Lauantain lipun ostaneilla on mahdollisuus osallistua turnaukseen ja voittaa huikeita palkintoja. Lipun hintaan sisältyy myös ilmaisia SOG-tuotteita.

SOG Lounge

MiniLAN-pöydän lisäksi paikan päältä löytyy SOG Lounge, jossa vanhemmat voivat tavata School of Gamingin pelikasvattajia ja henkilökuntaa sekä keskustella pelikasvatuksesta ja peliharrastukseen liittyvistä aiheista. Vanhemmat voivat myös rentoutua Retro-nurkassa, jossa on muutama nostalgiaa herättävä retrokonsoli kokeiltavana.

Mini-LAN -aikataulu

Aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtumaa, mutta sisältää muun muassa seuraavanlaisia aktiviteetteja:

Online-aktiviteetit Minecraft-palvelimellamme

 • Parkour-rata

 • Helikopterirata

 • Rallirata

 • Sukellusvene-rata

 • SOG Survival Bingo

 • Assembly City -rakennusprojekti

Offline-aktiviteetit parin tunnin välein

 • Paperilennokki-kisa

 • KPS Showdown

 • Carrot in the Box

 • Minion Hunt

80’s Retro Corner vanhemmille

Lauantaina järjestetään SUPERDUPER Minecraft -turnaus Esports Creator -lavalla (saatavilla vain lauantain lipun ostaneille).

 

Mikä ihmeen SOG?

SOG eli pitkästi School of Gaming nostaa nuorten gamereiden peliharrastuksen seuraavalle tasolle. Koulurakennus sijaitsee internetissä ja kytkeytyy kotiisi verkkokaapeleiden kautta. Pelikasvattajat eli gedut (Game educator) toimivat eräoppaina mitä eriskummallisimmissa peliseikkailuissa, joihin mukaan voi hypätä milloin vain. Oppitunneilla gamerit oppivat hyödyllisiä elämäntaitoja ongelmanratkaisusta ohjelmointiin, pääsevät sukeltamaan SOG:in luomiin pelimaailmoihin, osallistumaan esports-turnauksiin ja tietenkin osaksi turvallista gamer-yhteisöä.

Tutustu myös SOG:in somekanaviin: Facebook, YouTube, Instagram

Gamereiden kysymyksiä Assemblyista


Assembly
Footer Backdrop