Backdrop
  • Assembly Winter 2024 Cosplaytuomaristo esittäytyy!
CosplayYleinen

Jaa

Assembly Winter 2024 Cosplaytuomaristo esittäytyy!

keskiviikkona 10. tammikuuta 2024

Assembly Winter 2024

Assemblyjen cosplaykilpailuja tällä kertaa tuomaroimassa ovat; Faroni, Hukkini sekä Annel!

Table of Contents

Faroni

Kuva: Allionphotography

Moi! Faroni täällä!

Cosplay on ollut harrastuksena vuodesta 2014 ja kisaamista on tullut nähtyä ja koettua sekä kisaajan että tuomarin näkökulmasta. Viimeisin kisakokemus oli Cosplayn NCC-kisat 2023 jossa sijoituin 1. sijalle.

Kisapuvuissa arvostan ja ihailen tarkkaa käsityötä sekä luovaa designiin soveltuvien materiaalien valintaa. Esityksissä toivon näkeväni rohkeutta heittäytyä, sekä selkeää ja luovaa tarinan kerrontaa.

Nähdään pian! <3

 

Hukkini

Kuva: suspucos

 

Hei, olen Hukkini ja tämä on ensimmäinen kertani tuomarina!

Olen harrastanut cosplayta jo yli 10 vuotta ja rakkaudesta harrastukseen (ja ompeluun yleisestikin) opiskelin itseni vaateompelijaksi 2017.

Omaa kisakokemusta on vuoden 2019 Traconin esityskisasta ja muutamasta pukukisasta. Olen ollut myös mukana Värisuoran cosplaymusiikkivideoiden kuvauksissa assarina ja näyttelijänä.

Cosplayasuissa tarkastelen erityisesti muotoja, siluettia ja yksityiskohtia. Arvostan varsinkin siistiä työjälkeä ja puvun istuvuutta.

Onnea kaikille kisaajille ja hauskaa kisakokemusta!

Annel

Kuva: Tapio Matikainen

Olen Annel ja aloitin cosplay harrastuksen vuonna 2008. Siitä asti on tullut vuosittain kilpailtua ja tuomaroitua sekä Suomessa, että muutamissa ulkomailla järjestettävissä tapahtumissa. Nykyään omien asujen lisäksi teen kevytyrittäjänä cosplay asusteita ja proppeja, ja taustalta löytyy myös verihoilu- ja sisustusalan ammattitutkinto.

Edustin SM titteliä kantaneena vuonna 2016 Nordic Cosplay Championship-finaaleissa Ruotsissa, sekä Cosplay World Masters-finaaleissa Portugalissa. Arvokisojen karsinnoista Suomessa löytyy myös useampi sijoittuminen ja viimeisimpänä suorituksena on 1.sija Summerien 2019 ja 2022 kisoista.

Puvuissa painotan hyvin paljon monipuolisuutta ja tasalaatuisuutta. Esityksissä taas kiinnitän eniten huomiota selkeään juoneen ja puvun kanssa toimivaan liikehdintään.

Odotan jälleen innolla minkälaisia asuja saapuu tuomaroitavaksi, sillä kisaajien kekseliäisyys ja luovuus ei koskaan jätä kylmäksi ^^


Assembly
Footer Backdrop