Backdrop
  • Assygames x Verkkokauppa.com

📷: Otto Jahnukainen

ExpoPelaaminen

Jaa

Assygames x Verkkokauppa.com

Torstai—Sunnuntai, 22.—25.2.2024

Assembly Winter 2024

Osta liput

Tutustu Verkkiksen mahdollistamalla Assygames-pisteellä pelaamiseen sen useissa eri muodoissa. Luvassa on tuttuun tapaan VR-, rytmi ja simulaatiopelejä, unohtamatta kuitenkaan uusimpia hittejä.

Etkö ottanut omaa pelikonetta mukaan Assyille? Eikö kotiin ole hankittu VR-laitteita? Loppuiko läppäristä tehot uusimpien pelien pyörittämiseen? Assygames x Verkkokauppa.com -messuosastolla tuodaan pelaaminen sen monissa ulottuvuuksissa kaikkien tapahtumakävijöiden ulottuville!

30-vuotisjuhlan piristeenä muotonsa saanut Assygames-messuosasto toteutetaan nyt neljättä kertaa! Hitiksi nousseen pelipisteen ydinidea on tarjota kävijöillemme puitteet, joiden parissa tutustua pelaamiseen erilaisessa ympäristössä. Lisämausteena pisteellä järjestetään tuttuun tapaan pienimuotoisia kisailuja muutamassa valikoidussa pelissä.

Vapaisiin pelipaikkoihin voi tulla pelaamaan itsenäisesti, kunhan muistaa antaa muillekin vuoron! Tule samalla jututtamaan myös Verkkokauppa.comin peliasiantuntijoita, jotka päivystävät pisteellä ja tarjoavat kävijöille lisätietoa pisteestä, pelaamisesta ja laitteiden käytöstä.

Verkkokauppa.comin piste

Verkkiksellä on oma ihastuttava kulmaus, josta löydät pelikisojen ja turnausten ohella myös edullisesti pelaamiseen liittyviä outlet-tuotteita, pääset osallistumaan tuotearvontaan sekä pyörittämään Summer 2023 -tapahtumassa jättihitiksi noussutta Onnenpyörää! Tervetuloa.


Assembly
Footer Backdrop