Backdrop
 • Coolest computer place -compo

📷: Mikael Peltomaa

Yleinen

Jaa

Coolest computer place -compo

Torstai—Lauantai, 22.—24.2.2024

Assembly Winter 2024

Osta liput

Olitpa sitten pelaaja, suunnittelija, koodaaja tai sisällöntuottaja, tämä kilpailu on tilaisuutesi loistaa ja näyttää maailmalle, mistä tietokonepaikat ovat parhaimmillaan tehty.

Täytä tietokonepaikkasi viileillä laitteilla, valoilla ja meemeillä ja osallistu! Tuunaa koppa ja koristele konepaikka matchaamaan setuppiasi. OssiTek tulee valitsemaan suosikkisetuppeja yhdessä Business College Helsingin kanssa. Setupin ei tarvitse olla tehokkain tai kaikista kallein, vaan se voi olla omaperäinen ja meemirikas.

Onko sinulla ASSEMBLY Winter 2024 -tapahtuman kaikkein upein tietokonepaikka?

Assemblyn kävijöillä on pitkä perinne nerokkaiden ja tyylikkäiden tietokonepaikkojen toteuttamisessa. Täytä tietokonepaikkasi viileillä laitteilla, valoilla ja meemeillä ja osallistu! Olitpa sitten pelaaja, suunnittelija, koodaaja tai sisällöntuottaja, tämä kilpailu on tilaisuutesi loistaa ja näyttää maailmalle, mistä tietokonepaikat ovat parhaimmillaan tehty.

Etsimme kaikkein vaikuttavimpia, mielettömimpiä ja leuat loksauttavia tietokonepaikkoja. Me haluamme nähdä kaiken aina sykähdyttävistä RGB-valoista huolellisesti järjestettyyn kaapelinhallintaan, immersiivisistä monitoreista ergonomisiin pelituoleihin asti! Päästä mielikuvituksesi valloilleen, riko innovaation rajoja ja anna luovuutesi kukoistaa. Yllätä meidät ainutlaatuisella konepaikalla, huomioiduilla yksityiskohdilla ja omalla persoonallisella kosketuksellasi.

Palkinnot

 • sija – 100 € Verkkokauppa.com lahjakortti, 2 x Premium-tietokonelippua ASSEMBLY Summer 2024 -tapahtumaan
 • sija – 50 € Verkkokauppa.com lahjakortti, 2 x Premium-tietokonelippua ASSEMBLY Summer 2024 -tapahtumaan
 • sija – 25 € Verkkokauppa.com lahjakortti, 1 x tietokonelippu ASSEMBLY Summer 2024 -tapahtumaan

Osallistuminen

Ilmoittautuminen kilpailuun avautuu torstaina 22. helmikuuta klo 12.00. https://forms.gle/Ff5hGwPTYhuFDEg96

Säännöt

 • Osallistujilla on oltava voimassa oleva lippu ASSEMBLY Winter 2024 -tapahtumaan compoon osallistuakseen.
 • Osallistujien on lähetettävä kilpailutyönsä ennen määräaikaa, eli perjantaihin 23. helmikuuta klo 23.30 mennessä. Myöhästyneitä töitä ei oteta huomioon.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistujat myöntävät järjestäjille oikeuden näyttää heidän töitään julkisesti Assemblyn tapahtumissa ja niihin liittyvissä markkinointimateriaaleissa, kuten sosiaalisessa mediassa.
 • Osallistujien on noudatettava Assembly-tapahtuman käytännesääntöjä koko kilpailun ajan.
 • Järjestäjillä on oikeus muuttaa tai päivittää kilpailun sääntöjä tarvittaessa ilmoittaen siitä osallistujille asianmukaisesti.

Arviointikriteerit

 • Työt arvioidaan esteettisyyden, toiminnallisuuden, innovatiivisuuden ja yleisen “wow”-tekijän perusteella.
 • Tuomareiden päätökset ovat lopullisia ja sitovia. Järjestäjillä on oikeus hylätä mikä tahansa työ, joka rikkoo sääntöjä tai ei täytä kilpailun kriteereitä.

Assembly
Footer Backdrop