Backdrop
  • School of Gaming: Mini-Lanit

Jaa

School of Gaming: Mini-Lanit

Torstai—Lauantai, 22.—24.2.2024

Assembly Winter 2024

Osta liput

Learning by gaming – maailman innostavin koulu. Kiinnostaako videopelaaminen? Haluaisitko tutustua muihin pelaamisesta pitäviin nuoriin? Osallistu SOG:in Mini-Laneille!

School of Gaming järjestää 8-14 -vuotiaille gamereille hurjan hauskat Mini-Lanit Assembly Winter’24 -tietokonefestivaaleilla Messukeskuksessa!

SOG:in pelikasvattaja on pelipaikalla valvomassa ja järjestämässä mukavaa lanipuuhaa gamereille – sekä tietenkin huolehtimassa että jokainen muistaa syödä ja juoda. Mini-Laneilla pääsee myös tutustumaan livenä muihin oman ikäisiin peliharrastajiin! Konepaikka sisältää tietokoneen, mutta voit tuoda myös oman konsolisi, joten ota ihmeessä myös oma pelilaite mukaan. Se voi olla esimerkiksi tietokone, läppäri, konsoli tai tabletti oheislaitteineen.

Mini-Lanit on hauska ja turvallinen tapa tutustua lanikulttuuriin – pelikasvattaja on aina gamerin ja vanhempien tavoitettavissa.

Mini-Laneille on myynnissä paikkoja torstaille, perjantaille ja lauantaille 22.-24.2.2024. Liput ovat päiväkohtaisia, eli jos ostat torstaille lipun, sinulle on paikka varattuna torstaina kello 11-23. Sama myös muina päivinä.  Mini-Lanien paikat löydät Tiketistä.

Assyilla nähdään!


Assembly
Footer Backdrop