Backdrop
  • Assembly Summer julkaisi ohjelmaa – lipunmyynti käy kuumana
assembly-summer-2023-program-reveal
EventsASMS23CS:GOPaulinPelivideot

Jaa

Assembly Summer julkaisi ohjelmaa – lipunmyynti käy kuumana

keskiviikkona 3. toukokuuta 2023

Lipunmyynti tapahtuman kaikissa lipputyypeissä on alkanut, kun samalla julkaisemme ison siivun ohjelmaa kesän suurimpaan pelifestariin.

Mainos
Mainos

Assembly Summer 2023 järjestetään elokuun 3.-6. päivä Helsingin Messukeskuksessa. Lipunmyynti on ollut vilkasta viime päivinä, kun tietokoneharrastajat ja digitaalisen kulttuurin ystävät ovat varmistaneet itselleen pääsyn Suomen suurimpaan tietokonetapahtumaan. Tänään 3.5. lipunmyynti laajenee, ja myyntiin tulevat kaikki lipputyypit. Kerää kaverit kasaan ja tule viihtymään koko viikonlopuksi omien pelilaitteiden kanssa tai ilman!

Tässä jutussa julkaisemme osan kesän tapahtuman ohjelmasta. Lisää tietoa muista ohjelmista löytyy tapahtuman sivuilta assembly.org/summer23.

Counter Striken suomenmestaruus ratkaistaan Assembly Summer 2023 -tapahtumassa

Suomen CS-skenen yksi vuoden merkittävimmistä turnauksista nähdään Assyilla, kun suomenmestaruus ratkaistaan Elisa Esports eSM 2023 -turnauksessa. Elokuussa pelattava mittelö taistellaan ASSEMBLY Summer 2023 -tapahtuman lavalla Helsingin Messukeskuksessa! 

SM-tittelistä kamppailevat neljä Suomen kovinta CS-tiimiä. Aiemmalta Elisa Open Suomi -kaudelta paikkansa jo lunastaneita JANOa ja ENCE Academyä haastamaan pääsee Elisa Open Suomi 5. kauden finalistit. Lopulta vain yksi näistä joukkueista kruunataan suomenmestariksi. 

DJ Pauli tekee toivotun paluun

Viime talven Assemblyssa valtavan suosion saavuttanut Dj Pauli (Paulin Pelivideot) nähdään uudelleen harvinaisella live DJ-keikalla Assemblyilla. Talvitapahtumassa koettiin Paulin tahdittamana todella eeppiset bileet ja kävijät ovatkin toivoneet aktiivisesti Paulia takaisin. Toteutimme tämän toiveen ja tällä kerralla show tulee olemaan vielä eeppisempi. Tätä ei voi kokea missään muualla – keikkaa ei edes striimata. Pidä huoli, että tällä kerralla olet mukana bailaamassa Dj Paulin livekeikalla!

Niko ja Santtu hostaavat Tonnihaasteen

Suomen suosituimmat tubettajat Niko ja Santtu saapuvat myös ASSEMBLY Summeriin tonnihaasteensa kanssa. Oletko sinä Assyjen monipuolisin pelitaituri? Nikon ja Santun hostaamassa turnauksessa pelataan montaa eri suosittua kaikkien tuntemaa peliä. Jokaisessa pelissä parhaat pääsevät jatkoon ja kohti finaalia sekä 1000 euron palkintoa. Turnauksessa pärjää parhaiten monipuolisella pc-, konsoli-, mobiili-, ja yleisillä pelitaidoilla. Luvassa osakilpailuja aina Minecraftista Mario Karttiin, IRL- ja mobiilipelejä unohtamatta.

Ja paljon muuta

ASSEMBLY Summerin ohjelmassa nähdään myös laaja kattaus demoskeneen keskittyvää ohjelmaa ja kilpailuja, Suomen kovatasoisin cosplay-kilpailu, pelimusiikkikuoro Unrealityn ennennäkemätön konsertti, kiinnostavia seminaareja ja workshopeja sekä 2000 konepaikan eloisa LAN-alue. Tapahtumassa on kolme eri ohjelmalavaa, joilla tarjotaan monipuolista ohjelmaa aamusta myöhään yöhön. Esports-ohjelmassa luvassa on Counter Striken suomenmestaruusturnauksen lisäksi mm. Assymylly-taistelupeliturnaus jo neljättä kertaa.

Lue lisää tapahtuman ohjelmistosta.

Kaikille avoimet pelipisteet

Tapahtumassa pääsee pelaamaan useilla eri pelipisteillä myös ilman omaa konetta. Assygames-alueelle voi tulla vapaasti kokeilemaan VR-pelaamista, ajosimulaattoreja sekä eri PC- ja konsolipelejä. Pelihalli Sugoin arcade-alueella saa puolestaan pelata jännittäviä ja harvinaisia arcade-pelejä. 

Seminaariohjelmassa tullaan kuulemaan monia kiinnostavia puheenvuoroja ja paneelikeskusteluja teknologia- ja pelialan ammattilaisilta.

Assembly on tapahtuma kaikille peli- ja digikulttuurista kiinnostuneille, niin aloitteleville gamereille, cosplay-faneille kuin myös kokeneemmille skenereille.  Kaikki lipputyypit ovat tulleet myyntiin 3.5. ja lippukauppa käy kuumempana, kuin koskaan ennen. Näitä bileitä ei kannata missata - varmista itsellesi ja kavereillesi pääsy tapahtumaan nopeasti.

JOIN THE PARTY!

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop