Backdrop
  • Viimeinen mahdollisuus ostaa alehintainen lippu Assembly Summeriin
ASMS2019-EMMIHALMELA-4214
EventsASMS23

Jaa

Viimeinen mahdollisuus ostaa alehintainen lippu Assembly Summeriin

torstaina 27. huhtikuuta 2023

Ole nopea, sillä lippujen hinnat nousevat 3. toukokuuta samalla kun paikkakartta ja ensimmäiset ohjelmanumerot julkaistaan.

Mainos
Mainos

Assembly Summer valtaa Messukeskuksen jälleen elokuun 3.-6. päivä. Luvassa on neljä vuorokautta tauotonta hauskanpitoa ja pelaamista, tasokasta esportia, demoskene-ohjelmaa ja runsaasti muuta näkemistä ja tekemistä.

Vapun jälkeen 3. toukokuuta seuraa Assembly Summerin ensimmäinen ohjelmajulkistus, ja samassa yhteydessä kaikki Assemblyn lipputyypit tulevat myyntiin normaalihintaisina. Tätä ennen ehdit vielä saada itsellesi ja kavereillesi Assyjen liput edulliseen alehintaan.

Early Nerd -kampanja päättyy vappuaattona 30.4. klo 23.59 eli nyt kannattaa tehdä ryhtiliike, olla nopea ja varmistaa itselle ja kavereille edulliset liput ja parhaat paikat. Early Nerd -ostajat pääsevät valitsemaan paikkansa ensimmäisinä.

Tarjouskampanjassa on myynnissä konepaikkalippuja kaikissa kategorioissa sekä neljän päivän kävijälippu. Early Nerd -lippuhinnat ovat:

  • Standard-konepaikka 80€ (Norm. 95€)

  • Premium-konepaikka 120€ (Norm. 135€)

  • Premium K22 -konepaikka 120€ (Norm. 135€)

  • Family-konepaikka 80€ (Norm. 95€)

  • 4 vrk kävijälippu 40€ (Norm. 55€)

Hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksut.

Early Nerd -kampanjassa myytävät konepaikkaliput ovat avoimia konepaikkalippuja, eivätkä sisällä vielä numeroitua konepaikkaa. Early Nerd -lipun hankkineet pääsevät valitsemaan konepaikat itselleen ennen muita, kampanjan päätyttyä. Konepaikkakartta on avoinna paikkojen lunastukseen vain Early Nerd -tarjouslipun ostaneille 1.-2. toukokuuta. Pääset siis todellakin valitsemaan parhaat lanipaikat ensimmäisenä ja ennen muita!

Early Nerd -kampanjan aikana Premium tai Premium K-22 -lipun ostaneille on luvassa myös lisäetu: saat kaupan päälle yhden päivälipun, jonka voit antaa eteenpäin ystävällesi.

Lisää tietoa lipuista Tiketin sivuilta: www.tiketti.fi/assembly

Varsinainen lipunmyynti alkaa keskiviikkona 3. toukokuuta, jolloin myös konepaikkakartta aukeaa kaikille lipunostaneille. Samana päivänä julkaisemme, mitä kaikkea mahtavaa Assembly Summerin ohjelmassa tullaan näkemään.

Nyt siis lippukauppaan mars, ja huoli pois, kun kesän hauskin festarielämys on taattu!

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop