Backdrop
  • SEUL Gaming Lounge
AktivaatiotExpo

Jaa

SEUL Gaming Lounge

Torstai—Sunnuntai, 3.—6.8.2023

ASSEMBLY Summer 2023

Osta liput

Chillailua, pelihaasteita, ja rentoa keskustelua e-urheilusta alan edustajien kanssa. Lataat myös laitteesi pisteellä!

Tänä vuonna Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL, kaksi jäsenorganisaatiota sekä Game Makers of Finland esittelevät Assykävijöille e-urheilua, pelikulttuuria ja sen toimijoita kattavasti. Yhteisellä messualueella lanittajat voivat rentoutua ja ladata sekä omia että kännyköiden akkuja.

SEUL

Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL ry) toimii suomalaisen kilpapelaamisen keskusjärjestönä, jonka tavoitteena on edistää ja tuoda esiin elektronista urheilua ja jäsenistönsä toimintaa.

Liiton tehtävänä on kasvattaa elektronisen urheilun tunnettuutta ja arvostusta.

https://seul.fi/

Game Makers of Finland

Game Makers of Finland tarjoaa Assyilla tietoa pelialalle pääsystä ja alan opiskelumahdollisuuksista. Lisäksi pisteellä on arvonta ja kysely, jolla kartoitetaan esports-pelaajien nykytilannetta ja tulevaisuuden näkymiä.

Game Makers of Finland on pelialan ammattilaisten ja opiskelijoiden oma ammattiliitto.

https://www.peliala.fi

INCOACH

Incoach järjestää Assyilla aarteenetsintää ja tarjoaa mahdollisuuden saada vinkkejä eri e-urheilulajien valmentajilta.

Incoach on Suomen johtava pelivalmennusta tarjoava yritys, jonka missiona on tuoda esports-valmennus kaikkien pelaamisesta kiinnostuneiden ulottuville. Yrityksen palveluita käyttää Suomessa jo 60 paikkakuntaa, ja se on osa yli 2000 nuoren arkea.

https://incoach.fi/

RoundsGG

RoundsGG:n pisteellä Assyilla tarjolla CS:GO-taitokisaa ja 1vs1-otteluita. Paikalla ovat myös organisaation ja joukkueen edustajat. Lauantaina pisteellä vierailee myös CSGOLENS-palvelun luoja Juha Kiili.

Vuonna 2023 perustettu RoundsGG Oy on e-urheilun palveluorganisaatio, jonka alla pelaa ESEA Advanced -tasolla oleva CS:GO-joukkue.

Assemblyilla RoundsGG Oy lanseeraa innovatiivisen ratkaisun digitaaliseen pelaamiseen, opetukseen ja tapahtumien järjestämiseen, johon sisältyy pelipöytiin integroidut tehokkaat tietokoneet, oheislaitteet, ohjelmistot ja e-urheilupalvelut.

https://rounds.gg/

 


Assembly
Footer Backdrop