Backdrop
  • Assembly on myös lapsiperheiden tapahtuma
Assembly on lapsiperheille sopiva tapahtuma.
LANYleinen

Jaa

Assembly on myös lapsiperheiden tapahtuma

keskiviikkona 22. helmikuuta 2023

Assembly Winter 2023

Assembly tarjoaa lapsiperheille runsaasti puuhattavaa koko tapahtuman ajan!

Assembly on myös lapsiperheille sopiva tapahtuma.

Assemblyn Family -alueelta löytyy omat rauhaisammat konepaikat perheille. Alueella perheet pääsevät viettämään viikonloppua yhdessä ja lanittamaan omissa, ainoastaan perheille tarkoitetuissa pöydissä. Pääsette samalla tapaamaan myös muita samanhenkisiä teknologiasta ja pelaamisesta kiinnostuneita perheitä.

Assemblyilla on paljon ohjelmaa, joka soveltuu perheen yhteiseksi aktiviteetiksi ja paljon sisältöä myös perheen nuorimmille. Pelien ja turnausten ikärajat ovat ilmoitettu julkisesti Assemblyn kanavissa. Koko perheelle sopivaa puuhattavaa tarjoavat muun muassa Nintendo Switch -alue, Sugoi Arcade -pelikoneet, School Of Gaming -alue, sekä Finscooter -alue, jossa lauantaina paikalla vierailevat Helmeri Pirinen ja avmoose.

Päivittäiset Benchwarmers-kilpailut soveltuvat koko perheelle. Muita perheille suositeltuja aktiviteetteja ovat pöytälätkä ja lauantaina nähtävät Cosplay-kilpailu sekä nuorten pelaajien vanhemmille suunnattu School Of Gamingin luento.

NHL Esports nähdään päälavalla perjantaina ja lauantaina. Ikäraja on 12 vuotta. 9 vuotta täyttäneet voivat tulla katsomoon myös vanhemman/aikuisen kanssa.

Suosittelemme myös tutustumaan tapahtuman kattavaan ravintolatarjontaan!


Assembly
Footer Backdrop