Backdrop
  • Assembly uudistuu – Wintereillä nähdään myös keikkoja
MusiikkiYleinen

Jaa

Assembly uudistuu – Wintereillä nähdään myös keikkoja

perjantaina 25. marraskuuta 2022

Assembly Winter 2023

Cledos ja DAVI esiintyvät Assembly Winterissä helmikuussa 2023.

Assembly on Suomen suurin pelitapahtuma ja festivaali. Kovatasoisen esportsin, viihdyttävän pelaamisen ja digitaalisen taiteen lisäksi tapahtumassa tullaan näkemään entistä enemmän myös muita sisältöjä. Hiihtolomalla Messukeskuksessa on luvassa on 4 päivää tauotonta pelaamista, viihdettä ja hauskanpitoa – musiikkia unohtamatta!

Torstaina 23.2.2023 Assembly Winter -tapahtumassa Messukeskuksessa lavan ottavat haltuun Cledos ja Davi.

Cledos on yksi 2020-luvun kotimaisen räpin kiinnostavimmista ja ajankohtaisimmista nimistä. Itähelsinkiläinen artisti tunnetaan myös Suomen trap-prinssinä, ja hän on striimannut multiplatinaa omilla ja feattaamillaan biiseillä. Cledos julkaisi debyyttialbuminsa CEISSI vuonna 2020, ja kesällä 2021 Cledos, Ibe ja Averagekidluke tekivät remixin A36:n jättihitistä Samma Gamla Vanliga.

Vuonna 2022 Cledos julkaisi platinaa striimanneen City (feat A36) -kappaleen, sitä seuranneen kultarajan rikkoneen Mis oot ollu? -singlen sekä feattauksen Isac Elliotin jättihitillä 20 min.

Davi tunnettiin ennen nimellä DeezyDavid, ja hän kuuluu Cledosin kanssa samoihin Töis- ja Vitunleija-kollektiiveihin. Davi tuli alunperin tunnetuksi featattuaan Cledosin läpimurtodebyyttisinglellä Töis vuonna 2017. Davi tekee melodista trap-musiikkia, ja hänen ensimmäinen DAVI-nimellä julkaistu biisi EXIT nousi ilmiöksi somessa. Davi julkaisi vuonna 2022 jättihitin ja Spotifyn ykköseksi nousseen Rakastanut Ganstaan feat. Ardian Bujupi (Lotto Remix).

Cledosia ja DAVIa kuullaan myös niinikään Spotifyn ykköseksi nousseella Vitunleija-singlellä Make-Up yhdessä Williamin kanssa.

Luvassa Assemblyn historian kovimmat kemut!


Assembly
Footer Backdrop