Backdrop
  • ASSEMBLY Winter 2023 jälleen hiihtolomaviikolla Helsingissä!
Yleinen

Jaa

ASSEMBLY Winter 2023 jälleen hiihtolomaviikolla Helsingissä!

keskiviikkona 24. elokuuta 2022

Assembly Winter 2023

Tietokoneet ja pelilaitteet valtaavat Helsingin jälleen helmikuussa, kun paluun hiihtoloman ajanvietteeksi tekee ASSEMBLY Winter 2023.

Nelipäiväinen pelaamisen ja digitaalisen kulttuurin festivaali järjestetään 23.-26.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Talvitapahtumassa tullaan näkemään laajasti erilaista pelattavaa, luvassa on muun muassa edellisistä tapahtumista tutut Pelihalli Sugoin arcade-pelikoneet, vapaita pelipisteitä tarjoava Assygames sekä erilaisia omilta koneilta pelattavia aktivointeja ja turnauksia.

Lisäksi nelipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on tietysti Suomen suurin LAN-alue, kaksi ohjelmalavaa, esport-turnauksia niin lavoilla kuin konepaikoilla, Assymylly-taistelupeliturnaus, kilpailuja ja aktiviteetteja sekä suuri EXPO-alue, jossa kumppaneiden osastoja. Kumppaneiden osastoilta löydät ainutlaatuisia assytarjouksia muun muassa pelilaitteista, pääset tutustumaan uusimpaan peliteknologiaan sekä osallistumaan peliaktiviteetteihin ja turnauksiin. Ohjelmassa on myös suuren suosion saavuttanut Cosplay-kilpailu.

Assemblyyn voit osallistua ostamalla joko oman konepaikan tai kävijälipun. 

Konepaikkoja myydään useissa kategorioissa ja ne kaikki ovat voimassa 4 vrk torstaista sunnuntaihin. Tapahtuma on käynnissä 24 h vuorokaudessa ja kävijät voivat myös yöpyä tapahtumassa erillisellä nukkuma-alueella. Konepaikkalipulla pääset osallistumaan -turnauksiin ja aktivointeihin, jotka on rajattu vain tapahtuman konepaikkalaisille..

Kävijälippuihin ei kuulu omaa konepaikkaa, mutta niillä pääsee seuraamaan tapahtuman runsasta ohjelmaa, osallistumaan aktiviteetteihin ja Assymylly-taistelupeliturnaukseen sekä pelaamaan useilla eri pelipisteillä. Kävijälippuja myydään kaikille tapahtumapäiville erikseen sekä useammalle päivälle.

Konepaikkaliput sekä useamman päivän kävijäliput sisältävät yöpymismahdollisuuden sekä suihkujen ja saunojen käytön tapahtumassa.

Tapahtuma on turvallinen ja sopii kaikenikäisille peli- ja tietokonekulttuurista kiinnostuneille. Tapahtumassa työskentelevät ammattilaiset järjestyksenvalvojat, ensiapupäivystäjät sekä häirintäyhdyshenkilöt. Tapahtuma on päihteetön.

Tapahtumassa ei ole ikärajaa ja se soveltuu kaikenikäisille. Ilman vanhempiaan saapuville lapsille suositusikäraja on 13 vuotta. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät sisään veloituksetta aikuisen seurassa.

Osa lavoilla esitettävästä peliviihteestä on kielletty alle 16-vuotiailta katsojilta.

 


Assembly
Footer Backdrop