Backdrop
  • Erikois­hintaiset Super Early Nerd -liput myynnissä rajoitetun ajan!
Yleinen

Jaa

Erikois­hintaiset Super Early Nerd -liput myynnissä rajoitetun ajan!

keskiviikkona 24. elokuuta 2022

Assembly Winter 2023

ASSEMBLY Winter 2023 lipunmyynti käynnistyy tarjouskampanjalla.

Maanantaina 29.8. klo 12.00  myyntiin tulevilla Super Early Nerd -ennakkotarjouslipuilla varmistat parhaat paikat ja pääset valitsemaan oman konepaikkasi ennen varsinaisen lipunmyynnin alkua!

Myös Premium-konepaikoilla nyt lisää etuja! Voit kutsua kaverisi tutustumaan tapahtumaan joko torstaina tai perjantaina eli konepaikkalippuun sisältyy nyt myös päivälippu kaverille!

Super Early Nerd -tarjousliput ovat myynnissä 29.8. alkaen vain yhden kuukauden ajan. Tapahtuman varsinainen lipunmyynti alkaa tämän kampanjan päätyttyä lokakuussa. Nyt myynnissä 1 kk ajan tarjoushintainen Super Early Nerd -konepaikkalippu sekä 4 vrk kävijälippu ilman omaa konepaikkaa. Myynnissä olevat lipputyypit ja hinnat ovat:

  •   Standard-konepaikka 75€ (norm. 89€)
  •   Premium-konepaikka 109 € (norm. 125€)
  •   Premium K-22- konepaikka 109 € (norm. 125€)
  •   Family-konepaikka 75€ (norm. 89€)
  •   4 vrk kävijälippu 25€ (norm. 40€)

Hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksut.

Tarjouskampanjassa myytävät konepaikkaliput ovat avoimia konepaikkalippuja, eivätkä vielä sisällä määriteltyä konepaikkaa. Pääset valitsemaan konepaikan itsellesi kampanjan päätyttyä. Konepaikkojen valinta on mahdollista Super Early Nerd-lipun ostaneille aikavälillä 29.9.-1.10. Pääset siis valitsemaan itsellesi ja seurueellesi parhaat paikat ennen varsinaisen lipunmyynnin alkua. Varsinainen lipunmyynti alkaa 3.10. jolloin myös muut lippukategoriat tulevat myyntiin.  

Tämän tarjouskampanjan jälkeen tapahtuman lippujen hinnat nousevat asteittain, joten olemalla nopea varmistat itsellesi muita edullisemman sisäänpääsyn tapahtumaan.

Super Early Nerd -hinnat ovat voimassa 29.8 klo 12.00.-28.9.2022.klo 23.59.

Osta lippusi täältä.

 


Assembly
Footer Backdrop