Backdrop
  • Aleksib ulkona Rion majoreilta – Nollatulos ja karvas pettymys
aleksib iem rio major 2022 loss

Kuva: HLTV + ESL

EsportsCS:GOCS:GO MajorAleksibENCE

Jaa

Aleksib ulkona Rion majoreilta – Nollatulos ja karvas pettymys

maanantaina 7. marraskuuta 2022

Aleksi "Aleksib" Virolaisen joukkue Ninjas In Pyjamas putosi ensimmäisten joukossa Rion CS:GO Major -turnauksesta voittamatta kilpailussa karttaakaan.

Mainos
Mainos

Ninjas In Pyjamas lähti Rion turnaukseen suurin toivein. Takana oli vahva hopeasija Euroopan Road to Rio -karsintalohkossa sekä tuoreen kokoonpanon innostus. IEM Rio Major -turnaus päättyi kuitenkin joukkueen osalta surullisesti, kun he eivät onnistuneet voittamaan kisassa ainuttakaan karttaa. NIP ja sen pelinrakentajana toimiva suomalaisvahvistus, turnauksen ainoa suomalaispelaaja, Aleksi "Aleksib" Virolainen joutui pakkaamaan pelivarusteensa kolmen kierroksen jälkeen tuloksella 0-3.

NIP kohtasi turnauksessa ensimmäisellä kierroksella fnaticin, joka peittosi ruotsalaisjoukkueen tasaisen ottelun päätteeksi lukemin 16-13. Toisella kierroksella vastassa oli Outsiders, joka saatteli NIPin eliminointiuhan alle tuloksella 16-12. Kolmannella kierroksella vastassa oli Sprout, joka onnistui ottelun altavastaajana yllättämään kaikki kaatamalla vastustajansa suoraan 2-0 kahdessa kartassa lukemin 16-11 ja 16-14.

Tappion jälkeen Aleksib purki pettymystään Twitterissä:

Ulkona majoreilta. Tuntuu, että emme liittyneet serverille lainkaan kisan aikana. Emme myöskään päässeet pelaamaan yleisön edessä. :(

Kolmannella kierroksella nähtiin myös toinen vielä suurempi yllätysputoaja, kun edellisen major-turnaksen voittaja FaZe Clan joutui NIPin tavoin poistumaan turnauksesta nollatuloksella. FaZe kohtasi turnauksessa aloituskierroksilla vahvoja vastuksia, kun ensin edessä oli Cloud9 ja sitten Vitality. Ratkaisevassa ottelussa FaZelle kuitenkin tarjottiin mahdollisuutta pelastaa nahkansa Bad News Eaglesia vastaan, mutta paineet olivat liikaa ennakkosuosikille, ja BNE onnistui päihittämään entiset mestarit lukemin 2-1. Kumpikin BNE:n karttavoitoista irtosi vasta jatkoajalla, kun karttapisteet olivat 19-16, 8-16, 22-20.

Legends-vaihe jatkuu vielä maanantaina ja tiistaina 7.-8. marraskuuta. Pudotuspeleihin on tiensä Swiss-lohkosta selvittänyt vasta kaksi joukkuetta, Cloud9 ja Brasilian toivo Furia. Jatkopeleihin jaetaan kolme paikkaa tänään maanantaina ja kolme viimeistä huomenna tiistaina. Suomalaisorganisaatio ENCEllä on vielä mahdollisuus edetä pudotuspeleihin, jotka otellaan torstaista sunnuntaihin 10.-13. marraskuuta.

Lähetykset

Suomenkielisen lähetyksen koko Rio Major -tapahtumasta tarjoaa Elisa kanavallaan twitch.tv/elisaviihdesport

Englanninkieliset viralliset ESL-lähetykset löytyvät kanavilta twitch.tv/esl_csgo ja twitch.tv/esl_csgob

Tulokset

Majorin tuloksia voi seurata assembly.orgin turnaussivulta. Lisäksi tulokset löytyvät HLTV:stä sekä Liquipediasta.

Siirry aiheisiin

AssemblyTelia
Footer Backdrop