Backdrop
  • Pelaajatcom Series Spring Showoff -huippuottelu ASSEMBLY Winter 2023 -tapahtumassa
pelaajatcom-showoff-assembly-winter-2023-1920x1080
EventsEsportsASMW23CS:GOHAVUPelaajatcom

Jaa

Pelaajatcom Series Spring Showoff -huippuottelu ASSEMBLY Winter 2023 -tapahtumassa

perjantaina 3. helmikuuta 2023

Perjantaina 24. helmikuuta nähdään Assembly-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa kotimaista huippuluokan CS:ää, kun HAVU kohtaa karsinnan voittajan panoksenaan 3000 € ja jatkopaikka kansainväliseen turnaukseen.

Mainos
Mainos

Counter-Strike: Global Offensive on Suomen kiistaton esports-kuningaslaji. Tällä kertaa ASSEMBLY Winter 2023 -tapahtuman CS-ohjelmana (K16) on jännittävä ottelu HAVUn ja toisen suomalaisen karsintajoukkueen kesken. Perjantaina 24. helmikuuta järjestettävä Pelaajatcom Series Spring Showoff tarjoaa päälavalta katsojien iloksi kotimaisen kynärin huippuottelun, jossa ei ole kyse mistään näytösottelusta. Ottelun voittaja nappaa itselleen suoran paikan pohjoismaiseen Pelaajatcom Nordic Masters -turnaukseen, ja palkintopotti ottelussa on 3000 euroa.

Vastustaja HAVUlle selviää 9. helmikuuta järjestettävästä suljetusta karsinnasta. Siellä mittaa toisistaan ja paikasta Assemblyille taistelee neljä suomalaista CS:GO-joukkuetta ranking-listojen huipulta: JANO, Conquer, ENHANCED ja EXEN. Karsintaturnauksen lähettää Pelaajatcom Twitch-kanavallaan.

ASSEMBLY Winter 2023 -tapahtumassa perjantaina 24.2. pelattava finaaliottelu HAVUn ja karsintavoittajan kesken on osa Pelaajatcom Spring Series -turnaussarjaa. Paras kolmesta -tyyliin käytävän ottelun voittaja kuittaa itselleen 2000 euroa ja paikan Nordic Masters -turnaukseen. Kakkossija saa 1000 euroa ja paikan kotimaiseen Pelaajatcom Series Spring -turnaukseen, josta on myös mahdollisuus edetä Nordic Mastersiin. Sieltä taas voittaja etenee BLAST Showdown -kisaan, joka avaa parhaille tien aina miljoonan dollarin BLAST World Finalsiin asti vuoden lopulla.

Tule katsomaan, mikä on suomalaisen CS:n huipputaso tänä talvena ja kannusta suosikkisi voittoon. Osta liput tapahtumaan Tiketistä.

Tutustu tapahtumaan sivuilla party.assembly.org.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop