Backdrop
  • Pelaajan unelmajoululahja: konepaikkalippu talven suurimpaan pelitapahtumaan
asmw23 joulu
EventsASMW23

Jaa

Pelaajan unelmajoululahja: konepaikkalippu talven suurimpaan pelitapahtumaan

perjantaina 2. joulukuuta 2022

Avoin konepaikkalippu on joulun erikoistuote. Lipun saaja voi valita mieluisen konepaikkansa itse joulun jälkeen.

Mainos
Mainos

Tulevan talven suurin ja monipuolisin pelifestivaali on Assembly Winter 2023. Tapahtuma järjestetään etelän hiihtolomaviikolla 23.-26. helmikuuta Helsingin Messukeskuksessa. Festivaalia kestää neljä päivää, jolloin luvassa on tauotonta pelaamista, viihdettä ja hauskanpitoa. Ohjelma sisältää kansainvälistä ja kotimaista kilpapelaamista, useita erilaisia pelipisteitä, talven suurin LAN-alue, cosplayta, musiikkia, vaikuttajia ja muuta vielä julkaisematonta ohjelmaa.

Nyt jouluksi Assembly on lanseerannut uuden tuotteen, avoimen konepaikkalipun. Avoin konepaikkalippu on erinomainen lahja, sillä sitä ostettaessa ei tarvitse vielä valita paikkaa konepaikkakartasta. Paikkavalinnan voi tehdä lahjan saada joulun jälkeen aina tapahtumaan asti. Vieläkin houkuttelevammaksi lahjaidean tekee se, että Early Nerd -alennuskampanja on voimassa vielä joulukuun ajan.

Nelipäiväisessä ja ympäri vuorokauden auki olevassa tapahtumassa on erillinen alue yöpymiseen usean päivän tapahtumassa viettäville vieraille. Yöpyminen sisältyy kaikkiin konepaikkalippuihin sekä useamman päivän kävijälippuihin. Tapahtuma on päihteetön ja ikärajaton. Ilman vanhempia osallistuvien nuorten suositusikäraja on 13 vuotta.

Ohjelmistossa on huikea NHL Esports -maailmanmestaruusottelu, jossa kohtaavat uunituore hallitseva Euroopan mestari ja hallitseva Pohjois-Amerikan mestari ensimmäistä kertaa ikinä saman katon alla. Muuta esports-ohjelmaa edustaa muun muassa Counter-Strike: Global Offensive -lavapelit, Valorant-kisa, Valorant Influencer Showmatch, ja kaikille avoin Assymylly-taistelupeliturnaus. Kilpapelaamisen analogista puolta pääsee kokeilemaan pöytälätkäpisteellä, jossa järjestetetään myös pöytälätkän virallinen suomenmestaruuskilpailu lauantaina 25. helmikuuta.

Musiikki tulee tällä kertaa ryminällä Assemblyille, kun torstaina 23. helmikuuta lavalle astelevat rap-tähdet Cledos ja Davi. Lauantaina nähdään suosittu cosplay-kilpailu. Eikä pidä unohtaa jokapäiväistä tekemistä avointen peliturnausten ja vapaassa käytössä olevien pelipisteiden muodossa. IS Stream Corner on myös taas mukana, ja siellä voit tavata suosikkistriimaajia. EXPO-alueella kumppanit pistävät parastaa oman ohjelman ja tuotetarjousten muodossa.

Osta liput Assembly Winter 2023 -tapahtumaan itsellesi tai lahjaksi nyt osoitteesta tiketti.fi/assembly

Tutustu tapahtumaan ja sen tarjontaan osoitteessa party.assembly.org.

Siirry aiheisiin

AssemblyTelia
Footer Backdrop