Backdrop
  • Cledos ja Davi esiintyvät Assembly Winter 2023 -tapahtumassa
cledos asmw23
EventsASMW23CledosDAVI

Jaa

Cledos ja Davi esiintyvät Assembly Winter 2023 -tapahtumassa

maanantaina 28. marraskuuta 2022

Helmikuun 23. päivä päästään nauttimaan musiikista Helsingin Messukeskuksessa, kun lavalle nousee kaksi kovaa rap-artistia.

Mainos
Mainos

Assembly Winter on talven suurin pelitapahtuma ja digitaalisen kulttuurin festivaali Suomessa. Tapahtuman ohjelmatarjontaan julkaistiin perjantaina muhkea lisäys, kun Etelä-Suomen hiihtolomalla järjestettävä nelipäiväinen digifestari julkaisi musiikkiesiintyjänsä. Suomen kovimpin rap-tähtiin lukeutuva Cledos ja Davi tulevat esiintymään tapahtumaan torstaina 23. helmikuuta. Musiikki täydentää jo julkaistua ohjelmaa, johon kuuluu jännittävää kilpapelaamista sekä cosplaytä.

Cledos on tällä hetkellä yksi kiinnostavimmista ja ajankohtaisimmista rap-artisteista Suomessa. Hän varttui Itä-Helsingissä ja tunnetaan myös Suomen trap-prinssinä. Vasta 23-vuotias artisti on jo erittäin menestynyt, sillä hän on striimannut multiplatinaa omilla ja feattaamillaan biiseillä. Debyyttialbumi CEISSI julkaistiin vuonna 2020. Kesällä 2021 Cledos, Ibe ja Averagekidluke tekivät remixin A36:n jättihitistä Samma Gamla Vanliga. Nyt vuonna 2022 rap-tähti julkaisi City (feat A36) -kappaleensa, joka striimasi platinaa, ja sen jälkeen Mis oot ollu? -singlen, joka rikkoi kultarajan.

Davi tunnettiin aiemmin nimellä DeezyDavid. Hän on Cledosin tavoin osa Töis- ja Vitunleija-kollektiiveja. Alunperin Davi löi läpi featattuaan Cledosin Töis-debyyttisinglellä vuonna 2017. Musiikkityylinään Davilla on melodinen trap. Hänen ensimmäinen omalla DAVI-nimellä julkaistu kappale EXIT nousi heti suosioon sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2022 Davi julkaisi oikean hitin, joka nousi Spotifyn Suomen listan kärkeen, nimeltään Rakastanut Ganstaan feat. Ardian Bujupi (Lotto Remix).

Spotifyssä nousi listojen kärkeen myös Vitunleija-single Make-Up, jossa Cledos ja DAVI esiintyvät yhdessä Williamin kanssa.

Hanki liput Cledosin ja Davin keikalle tiketistä osoitteesta www.tiketti.fi/assembly.

Siirry aiheisiin

AssemblyTelia
Footer Backdrop