Backdrop
 Assembly Gaming Day Espoo 19.11.2022
GamingEventsAssembly Gaming Day

Jaa

Assembly Gaming Day Espoo 19.11.2022

maanantaina 7. marraskuuta 2022

Tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan erilaisia pelejä, kisailemaan, tapaamaan suosikkivaikuttajia ja viihtymään yhdessä muiden samanhenkisten kanssa. Tapahtuma on maksuton.

Mainos
Mainos

Assembly Gaming Day Espoo on uusi koko perheen ja erityisesti nuorille suunnattu pelitapahtuma Espoon Kulttuurikeskuksessa lauantaina 19.11.2022. Tapahtuman ovet aukeavat klo 13.00 ja sulkeutuvat klo 20.00.

Luvassa hauskanpitoa ja yhdessäoloa pelaamisen parissa!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille pelaamisesta kiinnostuneille ja se on pääsymaksuton. Tapahtumassa pääset kokeilemaan ja pelaamaan erilaisia pelejä, kisailemaan, tapaamaan suosikkivaikuttajia ja viihtymään yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. 

Tapahtumassa  ovat mukana myös Herbalisti ja Tinke! Tule siis pelailemaan yhdessä Herbalistin ja Tinken kanssa sekä tapaamaan heitä Meet & Greetissä.

Tapahtumassa pääset kokeilemaan useita erilaisia pelejä ja erilaista pelitekniikkaa. Luvassa mm. VR-pelipisteitä, ajosimulaattoreita, arcade-pelikoneita, konsolipelaamista, mobiilipelaamista ja pc-pelaamista.

Päivän ohjelmassa: 

Tapiola-sali: Salin hostina Sami “Mysti1s” Partanen 13.00 ovet auki 13.15-13.55 Benchwarmers yleisöpelit 14.00-14.45 School of Gaming: Pelien piilo-oppi 15.00-15.30 Herbalisti ja Tinke  (15.30-16.00 Herbalisti ja Tinke Meet & Greet eri tilassa) 15.45-16.30 Benchwarmers yleisöpelit 16.40-17.20 “Miten luoda skenet striimiin”-työpaja by Tinke 17.30-18.00 Herbalisti ja Tinke (18.00-19.00 Herbalisti ja Tinke Meet & Greet eri tilassa) 19.00-20.00 Telia esittää: Nuppu Oinas

Ohjelman esittely:

Benchwarmers yleisöpelit Tule osallistumaan leikkimielisiin kisailuihin sekä näyttämään kuinka hyvin pärjäät tietovisailussa ja mobiilipeleissä! Luvassa myös arvontoja. Voittajille ja innokkaimmille osallistujille luvassa huikeita palkintoja, kuten lippuja Assembly Winter’23- tapahtumaan. 

School of Gaming: Pelien piilo-oppi Minkälaisia elämän taitoja peleissä voi levuttaa? Pelaajien hiljainen tieto pääsee valokeilaan, kun pelikasvattaja Aleksi Höylä raottaa verhoa pelimaailmojan ja arkielämän välillä.

Herbalisti ja Tinke Tule pelaamaan ja pitämään hauskaa yhdessä Herbalistin ja Tinken kanssa! Yhdessä he peluuttavat osallistujia Marbles on Stream-pelissä. Osallistuaksesi mobiilipeliin tarvitset henkilökohtaisen Twich-tilin. Kilpailussa palkintoina mm. Lippuja Assembly Winter’23- tapahtumaan. 

“Tiina-Maija, somessa Tinke nimellä pyörivä turkoosi mimmi opiskelee sirkusartistiksi ja elelee pienen lemmikkisiilinsä kanssa. Hän on jo vuodesta 2015 tehnyt kaikenlaisia videoita YouTubeen ja nykyään painottuu vlogeihin ja pelivideoihin! YouTuben lisäksi Tinke tuottaa sisältöä Instaan, Twitchiin ja TikTokiin.”

"Huippusuosittu Herbalisti tekee videoita täydellä sydämellä. Monipuolisten vlogien ja pelivideoiden lisäksi Juuso nauttii päästessään toteuttamaan omia unelmiaan ja ottamaan myös katsojat mukaan osaksi seikkailuja. Taidokkaat videot ovatkin ehtineet viehättää katsojia jo useiden vuosien ajan. Herbalisti tunnetaan myös kokeneena live-esiintyjänä ja juontajana."

 “Miten luoda skenet striimiin”-työpaja by Tinke Tämä työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita striimaamisen aloittamisesta. 

Telia esittää: Nuppu Oinas Monsp Recordsille sainattu heleän ja lumoavan äänen omaava Nuppu Oinas on yksi tämän hetken kiinnostavimmista tulokkaista musiikkirintamalla. Nupun elämä on viimeisen muutaman vuoden aikana pyörinyt vahvasti TikTokin ympärillä ja hänellä onkin palvelussa yli 180 000 seuraajaa. TikTokissa Nuppu Oinas tunnetaan nimellä nuppipää. Tyylillisesti Nupun musiikki on sekoitus modernia r’n’b:tä, poppia ja räppiä.. Nupun herkkä ilmaisu ja elämänmakuiset stoorit tuovat ajankohtaista laajennusta siihen, miltä kotimainen uuden aallon hiphop-vaikutteinen musiikki voi kuulostaa nykypäivänä. Nuppu Oinaan keikan tarjoaa Telia.

Ohjelma muualla tapahtuma-alueella:

Pokemon Go Lähdöt tasatunnein Amfi-teatterilta Klo. 14, 15, 16, 17, 18 ja 19.

Nyt lämmintä päälle, kännykkä kouraan ja nenä kohti puskissa piileskeleviä Pokemoneja. Lähde mukaan 30 minuutin mittaiselle happihyppelylle raidaamaan muiden gamereiden kanssa lähimmät gymit ja opettelemaan jokaiselle Pokemon-kaappaajalle elintärkeä kierreheitto. School of Gamingin Pokemon-valmentajat opettavat sinulle parhaat kikat ja pelin salat.

Minemaja School of Gamingin Minecraft-pisteellä pääset haastamaan itsesi tai pelikasvattajan hauskoissa Minecraft-tehtävissä. Voit esimerkiksi kokeilla kuinka pärjäät Minecraft-tietovisassa jossa oikean vastauksen luokse saattaa joutua pomppimaan palikoita pitkin tai löydätkö tiesi ulos Kapteeni Vaahdon merirosvolaivan uumenista. Rakentamisesta nauttivat pääsevät jättämään oman puumerkkinsä kuutiogalleriaan. Minemajasta löytyy puuhaa kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille!

Tapahtumassa on ympäri Kulttuurikeskuksen tiloja erilaisia pelipisteitä. Pelipisteillä jokainen pääsee kokeilemaan pelaamista ja osallistumaan leikkimielisiin kisailuihin. Kisailuissa on palkintoina mm. Assembly Winter’23- tapahtuman lippuja. Louhi-sali

 • Sim racing- ajosimulaattorit

 • Brawhalla

 • Fortnite

 • Fifa

 • NHL

 

Pelipisteet:

Kuutio 3. Kerroksen Kuutio-nimisessä tilassa pääsee kokeilemaan VR-pelaamista  seuraavissa peleissä:

 • Beat Saber

 • Epic Roller Coaster

Päälämpiö

 • Nintendo Switch

 • Flight Simulator - Top Gun

 • Striimauspiste

 • XBOX

 • PC Steam-pelit

 

INFO:

 • Ajankohta: lauantaina 19.11.2022, klo 13.00--20.00

 • Paikka: Espoon Kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

 • Sisäänpääsy: maksuton ja ikärajaton

 • Kohderyhmä: pelaamisesta kiinnostuneet nuoret ja lapsiperheet

 • Palvelut: maksullinen narikka, kahvila auki klo 17.00 asti

 • Esteettämyys: pääsisäänkäynti on esteetön, hissi kerroksiin 2 ja 3, katso lisätiedot

 • Pysäköinti: maksullinen, katso lisätiedot

Olethan kuulolla, mitä muuta kivaa tekemistä ja tapahtumia Espoon nuorisopalvelut loppuvuoden aikana järjestää! Löydät Nuori Espoon somessa @nuoriespoo (Instagram, TikTok, Facebook, Twitter)

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop